Ζ. Μακρή: “Το Βελεστίνο ανανεώνει τη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Βελεστίνο πραγματοποίησε συνάντηση με τους πολίτες η υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου που θα οδηγήσει στη δεύτερη κάλπη της 25ης Ιουνίου. Στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ Ρήγα Φεραίου, στο εκλογικό κέντρο Βελεστίνου, η Ζέττα Μακρή έτυχε θερμής υποδοχής και η ομιλία της χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, που δημιούργησαν πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Μετά το τέλος της ομιλίας της, η υποψήφια βουλευτής περπάτησε στην αγορά του Βελεστίνου και συνομίλησε με επαγγελματίες της περιοχής που περίμεναν να τη συναντήσουν και να ευχηθούν δύναμη και επιτυχία στον κοινό αγώνα για αυτοδύναμη Ελλάδα.
Με την συλλογική προσπάθεια να κορυφώνεται και την μάχη για αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι η μόνη ευοίωνη προοπτική για τη χώρα, η Ζέττα Μακρή συνεχίζει τον αγώνα της ισχυροποιώντας το δυνατό πλεονέκτημα της παράταξης και του Προέδρου της.
Από τη Μαγνησία με τους συντοπίτες της, η υποψήφια βουλευτής μεταδίδει το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για “ισχυρή εντολή για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Κάναμε το πρώτο βήμα και ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.