Ήπια πτωτικά ξεκίνησε η Wall Street

Απώλειες καταγράφουν οι αμερικανικοί δείκτες, στη σκιά του εν εξελίξει Eurogroup στην Ευρώπη για το ελληνικό ζήτημα. Οι Ευρωπαίοι σήμερα θα προσπαθήσουν να βρουν κάποια πολιτική λύση για το ελληνικό ζήτημα.

Ειδικότερα, στις 16:40, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,18% στις 17.648,24 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,37% στις 4.973,42 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,12% στις 2.066,39 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Horizon Pharma σημειώνει απώλειες 3,3%, μετά την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της Depomed, ύψους 3 δισ. δολαρίων.

Επίσης, η Advanced Micro Devices υποχωρεί κατά 18%, καθώς ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του δευτέρου τριμήνου θα μειωθούν περισσότερο του αναμενομένου, εξαιτίας της χαμηλής ζήτησης στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στον αντίποδα, η Tiffany σημειώνει κέρδη 1,2%, μετά την αναβάθμισή της σύστασής της από την Sanford C. Bernstein σε outperform.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, κατά 2,9% αυξήθηκε το εμπορικό έλλειμμα στις ΗΠΑ για τον μήνα Μάιο, καθώς διαμορφώθηκε στα 41,9 δισ. δολάρια τον Μάιο έναντι 40,7 δισ. δολαρίων τον Απρίλιο. Οι αναλυτές ανέμεναν ότι το έλλειμμα θα διαμορφωθεί στα 42,1 δισ. δολάρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.