Εντυπωσιακό πάρτυ για τα 30 χρόνια της Benetton στον Βόλο

Εντυπωσιακό πάρτυ για τα 30 χρόνια παρουσίας της Benetton στο Βόλο
Βλέμματα θαυμασμού για τα μοντέλα που αντικατέστησαν τις κούκλες στις βιτρίνες του καταστήματος

Με ένα εντυπωσιακό πάρτυ που περιλάμβανε εντυπωσιακά μοντέλα, επιδείξεις ρούχων και στυλιστικές προτάσεις γιόρτασε η οικογένεια της Benetton τα 30 χρόνια παρουσίας στο Βόλο.

Ήταν το 1985 όταν η Benetton εμπιστέυτηκε στον αείμνηστο κ. Κωνσταντίνο Χριστοδουλιά, την αντιπροσωπεία της εταιρείας στον Βόλο μαζί με άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Στην οδό Σπυρίδη άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το κατάστημα της Benetton, ένα από τα πρωτα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, μαζί το Sisley Store στην Αγίου Νικολάου και το Playlife στη Δημητριάδος τα οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για τα δεδομένα της τοπικής αγοράς και της τότε εποχής κέρδισαν την εμπιστοσύνη μικρών και μεγάλων.


Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει εκτός από τη διαχρονική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας.

Ο Βασίλης Χριστοδουλιάς άξιος συνεχιστής του πατέρα του και με το επιχειρηματικό του μυαλό που τον διακατέχει, πριν 6 περίπου χρόνια κάνει την κίνηση ματ και αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς του Βόλου. Επενδύει σε έναν εντυπωσιακό χώρο 1000 τμ αποφασίζοντας να συστεγάσει το παιδικό, αντρικό και γυναικείο ντύσιμο της Benetton και Sisley και να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κατάστημα της Benetton στην Ελλάδα σε ένα νέο σημείο αγοράς στην Ερμού 68 με Ροζού προβλέποντας τη σημερινή κρίση της εμπορικής ακτίνας της πόλης, που τότε έμοιαζε μεγάλο ρίσκο.

Η κίνηση αυτή επέκτεινε την αγορά του Βόλου με ταχύτατους ρυθμούς πολλαπλασιάζοντας τις επενδύσεις του εμπορικού και όχι μόνο κόσμου γύρω από το Benetton Megastore και σε συνδυασμό με το φανατικό κοινό της εταιρείας που παρά τη δυσοίωνη οικονομική κατάσταση συνεχίζει να μεγαλώνει, ο Βολιώτης επιχειρηματίας φαίνεται να έχει κερδίσει το στοίχημα της επένδυσης.

Μεγαλώντας λοιπόν γενιές και γενιές, η Benetton στον Βόλο γιόρτασε πρόσφατα με ένα λαμπερό πάρτυ τα 30 χρόνια της στην πόλη ζωντανεύοντας τις βιτρίνες του καταστήματος με δύο εντυπωσιακά μοντέλα. Επί δύο ώρες σχεδόν τα δύο καλλίγραμμα μοντέλα παρουσίασαν τη νέα συλλογή εσωρούχων Undercolors of Benetton που επεστρέψε στον Βόλο και ξάφνιασαν τους περαστικούς προκαλώντας ιδιαίτερα τις αντιδράσεις των ανδρών η εντυπωσιακή εμφάνιση της μαύρης γαζέλας.

Χρόνια πολλά λοιπόν στο Benetton του Βόλου, όπου για όσους το επισκεφθούν, αυτή την περίοδο οι εκπτώσεις αγγίζουν το 60% σε όλη τη συλλογή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.