Σπουδές κομμωτικής – ονυχοπλαστικής στη Σχολή Βούλγαρη

Η σχολή Βούλγαρη ιδρύθηκε το 2012 και μετρά ήδη τρία (3) έτη ανοδικής πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης της κομμωτικής – ονυχοπλαστικής και αισθητικής τέχνης. Η σχολή Βούλγαρη(Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1) είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και από τον ΕΟΠΠΕΠ με αριθμό αδείας 2100549.

Η φιλοσοφία της σχολής Βούλγαρη διέπεται από θεμελιώδεις αρχές: η προσήλωση στην συνεχή ανάπτυξη τεχνογνωσίας και καινοτόμων υπηρεσιών, η αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη τον οποίο αντιμετωπίζουμε πάντα ως συνεργάτη, η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αξιοπιστίας με την αγορά, και το κοινό όραμα και στρατηγική για όλα τα στελέχη της σχολής μας.

Η σχολή Βούλγαρη διατηρεί υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης καθώς το ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει εκπαιδεύεται διαρκώς. Παράλληλα η ύλη των μαθημάτων ανανεώνεται με συνεχές ρυθμό έτσι ώστε να παρέχονται τα καλύτερα δυνατά εφόδια στους σπουδαστές.

Στόχος της σχολής Βούλγαρη είναι να καταστήσει τους εκπαιδευόμενούς της τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες στο χώρο της κοσμετολογίας. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υποστηριξή σας τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών, όσο και στην μετέπειτα εξέλιξή σας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.