Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 726,75 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,50%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,55 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,78%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,10%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Attica Bank(+3,03% στα 0,034 ευρώ), του ΟΛΠ (+1,35% στα 15,78 ευρώ) και του ΟΤΕ (+0,20% στα 10,07 ευρώ).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-2,46% στα 2,38 ευρώ), της Εθνικής (-1,94% στα 0,253 ευρώ) και της Alpha Bank(-1,94% στα 1,52 ευρώ)

Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημειώνει μόνο ο δείκτης της Υγείας(+3,65%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,96%) και των Τραπεζών(-1,75%).

Ανοδικά κινούνται 15 μετοχές, 25 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τεχνική Ολυμπιακή +9,27% και Creta Farm +5,60%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: F.G.Europe -9,68% και Cenergy -2,73%.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.