19 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα του ανακάλυψε ότι την είχε γνωρίσει μωρό

Εκείνος είναι 48 ετών και εκείνη 29, αλλά τα 19 χρόνια που τους χωρίζουν δεν τους εμπόδισαν για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, η ιστορία του Ριτς και της Έβι έχει αρκετό ζουμί, αφού εντελώς τυχαία έκαναν μια ανακάλυψη για το παρελθόν τους.

Ο Ριτς και η Έβι γνωρίστηκαν σε μια παμπ της Αγγλίας όπου εργαζόταν η 29χρονη, τον Ιούλιο του 2018. Αν και κανένας από τους δύο δεν περίμενε ότι αυτή η σχέση θα προχωρήσει λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζει, τελικά αποφάσισαν τον Φεβρουάριο του 2019 να ζήσουν μαζί. Και λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου από τον Ριτς.

Έτσι όταν η 29χρονη θέλησε να γνωρίσει τον Ριτς στην οικογένειά της προέκυψε κάτι απρόοπτο. Ο Ριτς εξεπλάγη όταν είδε τη μητέρα της, καθώς την γνώριζε από την δεκαετία του ’90. Δούλευαν τότε στον ίδιο δρόμο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ριτς είχε δει την αγαπημένη του Έβι όταν ήταν μωρό στο καρότσι.

«Ήταν λίγο τρελό όταν διαπιστώσαμε ότι είχα γνωρίσει μωρό την Έβι. Δεν είχα ιδέα γι αυτί. Γελάσαμε πολύ. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για μας», είπε ο Ριτς, ο οποίος παντρεύτηκε τον Ιούλιο με την Έβι και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Με έχουν μπερδέψει στο παρελθόν με τον πατέρα της Έβι, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν πόσο καλά ταιριάζουμε. Η διαφορά ηλικίας των 19 ετών δεν μας ενοχλεί καθόλου. Ο γάμος μας ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα κάνω παιδί μαζί της...», συμπλήρωσε.

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.