Αρνήθηκε να φύγει από το πλευρό της συζύγου του, που έπασχε από κορωνοϊό, και πέθανε από Covid-19

Ένας άντρας από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του που έπασχε από κορονοϊό και κατέληξε προσφάτως από τη νόσο.

Ο 77χρονος Jimmy Smallwood δεν σκόπευε να αφήσει την αρρώστια να τον κρατήσει μακριά από τη γυναίκα του, Mary. Εκείνη διαγνώστηκε θετική μετά τη χριστουγεννιάτικη μάζωξη της οικογένειας, όταν τουλάχιστον 16 συγγενείς κόλλησαν κορονοϊό.

Η κόρη του ζευγαριού, LaDonna, τον παρακαλούσε να μείνει για μερικές μέρες στο σπίτι της, μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι του. Το ίδιο του είπε και ο γιατρός του, καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα.


Ο Jimmy ήταν όμως ανένδοτος. «Το ήξερα ότι με την καρδιά του που έπασχε, δεν θα τα κατάφερνε», λέει τώρα η κόρη του, «μου έλεγε πως θα πάει στον Παράδεισο αν πεθάνει και πως δεν σκόπευε να χάσει τη γυναίκα του».

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το σχολείο και παντρεμένοι για 6 δεκαετίες. Σύμφωνα με τον γιο του, Phillip Smallwood, κάποια στιγμή μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο. Εκείνη μπήκε σε μηχανική υποστήριξη και τη γλίτωσε, εκείνος όμως όχι.

«Αγαπούσε τη γυναίκα του και δεν δεχόταν όχι», είπε ο γιος σε τοπική εφημερίδα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.