Έφυγε από την εστία με ανοιχτό παράθυρο για 6 μήνες – Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε μετά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια όχι και τόσο καλή ιδέα, είχε ένας φοιτητής που άφησε το δωμάτιό του στο Πανεπιστήμιο και γύρισε σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας.

Μια όχι και τόσο καλή ιδέα, είχε ένας φοιτητής που άφησε το δωμάτιό του στο Πανεπιστήμιο και γύρισε σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας.

Ένας φοιτητής άφησε το δωμάτιό του στο Πανεπιστήμιο και γύρισε σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας. Μαζί όμως άφησε ανοιχτό και το παράθυρο και όταν γύρισε, τα… είδε όλα!

Ο 20χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University, πέρασε 6 μήνες στους γονείς του και όταν επέστρεψε στο δωμάτιό του, είδε πως περιστέρια είχαν κάνει τα πάντα μπάχαλο.

Το πάτωμα, τα ρούχα του, η ντουλάπα του και γενικά σχεδόν τα πάντα, ήταν καλυμμένα από κουτσουλιές ενώ στο νεροχύτη του μπάνιου υπήρχαν μερικά αυγά κι ένα μικρό πουλάκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.