Γυναίκα ξύπνησε μετά από 10 μήνες σε κώμα – Θα δει για…πρώτη φορά το μωρό της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Κριστίνα Ρόσι, 37 ετών, ήταν έγκυος επτά μηνών όταν υπέστη καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο του περασμένου έτους.
Η κόρη της Κατερίνα, γεννήθηκε με καισαρική τομή έκτακτης ανάγκης. Η άτυχη μητερα έμεινε σε κώμα με υποψία εγκεφαλικής βλάβης.Η πρώτη λέξη που είπε όταν ξύπνησε όπως δήλωσε συγκινημένος ο σύζυγός της στα τοπικά Μέσα ήταν το «Μάμα».

“Δεν το περιμέναμε, πήραμε μεγάλη χαρά μετά από τόσο πόνο”, δήλωσε ο Γκαμπριέλε Σούκι στην εφημερίδα La Nazione.
Η Κριστίνα μεταφέρθηκε σε κλινική στην Αυστρία τον Απρίλιο για να λάβει εξειδικευμένη φροντίδα κατά τη διάρκειά της ανάρρωσής της. Τόσο ο σύζυγός της όσο και η μητέρα της ήταν δίπλα της όταν άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της και μίλησε.

Τα χρήματα για την θεραπεία της στο εξωτερικό συγκεντρώθηκαν απο μια σελίδα crowdfunding, η οποία μέχρι στιγμής έχει δεχθεί από δωρητές περισσότερα από 170.000 ευρώ για περαιτέρω αποκατάσταση και φυσικοθεραπεία.

“Η Κριστίνα δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμη”, είπε ο σύζυγός της στον ιστότοπο Arezzo Notizie. «Είναι πιο χαλαρή, αφαίρεσαν την τραχειοτομία της [και] μέσω μιας αντλίας της έδωσαν ένα φάρμακο που θα βοηθήσει στην περαιτέρω αποκατάστασή της» πρόσθεσε

Η κόρη του ζευγαριού πέρασε αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης οξυγόνου κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.