Κλέφτης μπήκε σε σπίτι κι έκανε… μπανάκι! Τον τσάκωσαν με την πετσέτα

Ένα περίεργο περιστατικό, σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής καθώς ένας άντρας συνελήφθη από την Αστυνομία γιατί μπήκε σε σπίτι κι έκανε ντους στο μπάνιο του ιδιοκτήτη.

Ο νεαρός που κατηγορείται για διάρρηξη ήρθε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού Steve Baker, που βρήκε τον άντρα να μην φορά τίποτα άλλο παρά… μια πετσέτα.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, περίπου στις 11 το βράδυ της 3ης Ιούνη, η γυναίκα του Baker που έβλεπε τηλεόραση άκουσε νερά να τρέχουν και είπε στον άντρα της πως κάποιος ίσως είχε μπει στο σπίτι.

Ο Baker πήρε το όπλο του κι ανέβηκε επάνω για να ελέγξει την πηγή του θορύβου.

Κι ενώ ο σπιτονοικοκύρης ήταν έτοιμος για έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον κλέφτη, με τίποτα δεν περίμενε να τον δει να μην φορά παρά μόνο την πετσέτα, καθώς μόλις είχε απολαύσει το ντουσάκι του.

Όπως είπε ο Steve Baker μιλώντας στο CNN, ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα τζάμι σε μια γυάλινη πόρτα με ένα κεραμικό διακοσμητικό που βρήκε.

«Η γυναίκα μου με ξύπνησε έντρομη λέγοντάς μου: «Πάρε το όπλο, υπάρχει κάποιος στον επάνω όροφο”», τόνισε ο Baker.«Άρπαξα το όπλο. Δεν το έχω γεμάτο σφαίρες, αλλά μπορώ να το γεμίσω πολύ γρήγορα κι αυτό ακριβώς έκανα. Πήγα στη σκάλα κι άρχισα να ανεβαίνω τα σκαλιά κι εκείνος εκείνη την ώρα κατέβαινε τυλιγμένος με μια πετσέτα. Δεν μπορούσε να γίνει πιο σουρεαλιστικό» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

«Τι στο καλό σκεφτόσουνα;» είπε ο Baker πως ρώτησε τον διαρρήκτη όταν τον είδε.

Ο κλέφτης ήταν 25 ετών και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στην κάννη του όπλου του Μπάουερ, με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του.

Ο σπιτονοικοκύρης κράτησε τον 25χρονο υπό την απειλή του όπλου μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί, με τον νεαρό άντρα αργότερα να ταυτοποιείται ως ο Carrola Tiago-Freitas.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.