Ο λόγος της Μέι διεκόπη από κωμικό που της έδωσε έγγραφο… απόλυσης

Πολλά ήταν τα ευτράπελα που σημάδεψαν τον λόγο της ηγέτιδας του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, στην ετήσια εθνική συνδιάσκεψη των Συντηρητικών.

Η κ. Μέι έμοιαζε να υποφέρει από τον λαιμό της και διέκοπτε συχνά για να πιει νερό, ενώ ταλαιπωρείτο και από βήχα, με τη φωνή της να βγαίνει σταδιακά όλο και δυσκολότερα.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, γνωστός κωμικός την διέκοψε και της έδωσε, χέρι με χέρι, ένα έγγραφο τύπου P45, λέγοντάς της ότι «αυτό μού είπε να σας το δώσω ο Μπόρις», υπονοώντας τον σκληρό ευρωσκεπτικιστή υπουργό Εξωτερικών και οπαδό του Brexit Μπόρις Τζόνσον.

Το έγγραφο – φόρμα εκδίδεται όταν ένας εργοδότης απολύει υπάλληλο του και σήμαινε ουσιαστικά ότι ο κ. Τζόνσον επιθυμεί την απομάκρυνση της Τερέζα Μέι από την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία.

Η κεντροδεξιά ηγέτιδα της βρετανικής κυβέρνησης, πάντως, δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των συνέδρων και αστειεύθηκε μετά το περιστατικό, λέγοντας ότι ο μόνος στον οποίο οι Συντηρητικοί θέλουν να επιδώσουν ένα τέτοιο έγγραφοι είναι ο ηγέτης των κεντροαριστερών Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.