«Περιμένω κάποιος να μου πει ότι είναι ψέμα»

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους ο ξαφνικός χαμός της 33χρονης Μαίρης Λιοτατή που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της μετά από αιφνίδιο θάνατό το βράδυ της Τετάρτης (8/9).

Η άτυχη 33χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από τον άνδρα της, ο οποίος άμεσα κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο χαμός της Μαίρης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία της Ελεύθερης Αμμοχώστου από όπου και κατάγεται, βύθισε σε βαθύτατο πένθος τους οικείους της και όχι μόνο. Η Μαίρη είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και ιδιοκτήτη των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων.

Η άτυχη γυναίκα είχε αποκτήσει πριν από έξι μήνες το παιδάκι της, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της.

Τα μηνύματα που αφήνουν οι φίλοι της 33χρονης Μαίρης στον λογαριασμό της στο Facebook συγκλονίζουν και συνάμα ραγίζουν καρδιές αφού κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της.

 

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Μαίρης Λιοτατής Καλοπετρίτη που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη (9/9).

Ο Πατέρας της Πάμπος είναι διαχρονικά ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου μας και έχει προσφέρει ποικιλοτρόπως τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. #anorthosisfc

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της, στην οικογένειά του φίλου Πάμπου Λιοτατή, ιδρυτικού μέλους του Σωματείου μας, για τον χαμό της κόρης του Μαίρης (33 χρονών). Η Μαίρη Λιοτατή καταλείπει σύζυγο και βρέφος 6 μηνών.
Η κηδεία θα γίνει αύριο η ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Mαίρης Λιοτατή Καλοπετρίτη, για τον αδόκητο θάνατο της.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.