Βγήκαν ραντεβού και μετά το φαγητό τη διαμέλισε με πριόνι και την έκαψε

Ανατριχίλα στο Γουισκόνσιν με ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα – βγήκαν πρώτο ραντεβού, πήγαν για φαγητό και στη συνέχεια την πήγε σπίτι του όπου τη διαμέλισε με πριόνι και την έκαψε

Όταν η 19χρονη Sade Robinson δεν εμφανίστηκε για τη βάρδιά της σε μια πιτσαρία στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ την Τρίτη 2 Απριλίου, οι συνάδελφοί της δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα είχε πέσει θύμα εγκλήματος.

Το προηγούμενο βράδυ, η Robinson είχε προγραμματίσει να βγει πρώτο ραντεβού με τον 33χρονο Maxwell Anderson, σε ένα τοπικό εστιατόριο. Η νεαρή φοιτήτρια περίμενε με ανυπομονησία το ραντεβού, λέγοντας μάλιστα σε έναν συνάδελφό της πόσο ενθουσιασμένη ήταν.

Ο μάνατζερ της Pizza Shuttle, Justin Romano περιέγραψε την 19χρονη στο CNN και το WDJT-TV ως “πολύ εξωστρεφή με ευχάριστη διάθεση. Ήταν πάντα εκεί για να ελαφρύνει τη διάθεση”.

Το να μην εμφανιστεί στη δουλειά την επόμενη μέρα “δεν της ταίριαζε καθόλου“, εξήγησε ο Romano. “Καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε- της τηλεφωνούσαμε όλη μέρα”.

Ένας από τους φίλους της κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι δεν είχε απαντήσει στις κλήσεις της και δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά της. Η αστυνομία με τη σειρά της μετέβη στο το διαμέρισμα της, αλλά δεν βρήκε το παραμικρό της ίχνος.

Το εστιατόριο παρέμεινε κλειστό για τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των ερευνών, όταν οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό θέαμα.

Το πρωί μετά το ραντεβού της με τον Άντερσον, το αυτοκίνητο της Ρόμπινσον εντοπίστηκε καμένο. Παρά τις ζημιές από τη φωτιά, μέσα στο όχημα οι αρχές βρήκαν το ρούχο που φορούσε η Robinson το βράδυ του ραντεβού, καθώς και μέρος ενός iPhone που φέρεται ότι ήταν το δικό της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, η αστυνομία κλήθηκε στον τόπο μιας άλλης φρικιαστικής ανακάλυψης: ένα ανθρώπινο πόδι στην παραλία του Warnimont Park, στο προάστιο Cudahy του Μιλγουόκι, το οποίο φαινόταν “πριονισμένο” στο ισχίο. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι το πόδι ανήκε σε μια μαύρη γυναίκα, ύψους περίπου 1,80 μ.

Στις 6 Απριλίου, καθώς η αστυνομία ερευνούσε την περιοχή όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της Robinson, εντόπισε περισσότερα υπολείμματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπινου ποδιού και “κάτι που φαινόταν να είναι ανθρώπινη σάρκα”. Όλα έμοιαζαν να προέρχονται από το ίδιο άτομο.

Σύμφωνα με το Associated Press, το σήμα από το τηλέφωνο της 19χρονης έδειξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του 33χρονου πριν τελικά σβήσει στις 04:30 τα ξημερώματα κοντά στο πάρκο όπου εντοπίστηκε το κομμένο πόδι της.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της 19χρονης και ένα άτομο να πηγαινοέρχεται από αυτό στο πάρκο με τον Άντερσον να καταγράφεται να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή και να επιστρέφει στο σπίτι του ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

«Ποιος άρρωστος θα μπορούσε να κάνει αυτό στο μωρό μου; Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος», δήλωσε Η μητέρα της Sade Robinson μετά την απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του 33χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.