«Αλλιώς»… με τη Δήμητρα Γαλάνη στο Βόλο

Συναυλία στις 15 Ιουλίου στο ανοικτό θέατρο Βόλου

Φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη στην πόλη του Βόλου και να ακούσουμε όλα τα τραγούδια της, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς. Η περιοδεία της έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.
Η συναυλία στο Βόλο, θα δοθεί την Τρίτη 15 Ιουλίου στο ανοικτό θέατρο.
Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει φέτος η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Οι παραστάσεις που έδωσε τον χειμώνα που μας πέρασε στο Passport με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν τον δρόμο για τις καλοκαιρινές, επιλεγμένες εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο). Επιμέλεια ήχου : Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι πόρτες ανοίγουν 20:30 – Έναρξη 21:30
Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση (Τα 100 πρώτα εισιτήρια!), 12 ευρώ προπώληση. 15 ευρώ στην είσοδο
Σημεία Προπώλησης: ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ | ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ | ΔΙΑΥΛΟΣ

Στους τοπικούς Χορηγούς Επικοινωνίας: «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», «RADIO ENA» και magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.