Εκδηλώσεις απ΄τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με διήμερες εκδηλώσεις ανοικτές για το κοινό με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ολοκληρώνει τις δράσεις της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 9 το βράδυ στην πλατεία Χρυσοχοίδη.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνει :

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 9 το βράδυ θα παρουσιαστεί από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου η παράσταση «Τάσος και Γκόλφω».

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 9 το βράδυ μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου. Μικροί και μεγάλοι χορευτές με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή παραδοσιακών χορών Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη με παραδοσιακές φορεσιές θα χορέψουν στους σκοπούς όλης της Ελλάδας.

Οι διήμερες εκδηλώσεις, που είναι ανοικτές για όλους και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου, αποσκοπούν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου με την προαιρετική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.