«Κένταυρος»: Οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων

O Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας «Ο Κένταυρος», πιστός στη παράδοσή του, διοργανώνει και φέτος με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο το οδοιπορικό στις κορυφές του πανέμορφου-και αυτή την εποχή- Πηλίου στις 12 Ιουνίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την Κυριακή το πρωί κατά τις 9 , θα συναντηθούμε στην Πλατεία του χωριού για να ξεκινήσουμε την όμορφη περιπλάνηση μας στο καταπράσινο βουνό με προορισμό το καταφύγιο. Μια δίωρη διαδρομή μέσα στο βουνό για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου με τις γάργαρες πήγες , και το κρυστάλλινο νερό τους . Διάρκεια διαδρομής , περίπου 2,5 ώρες . Επιστροφή στο καταφύγιο που ο σύλλογος θα προσφέρει κέρασμα στους συμμετέχοντες.
Το ΔΣ του «Κενταύρου» προτρέπει τους φίλους του περπατήματος να ακολουθήσουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και να γνωρίσουν από κοντά και τις άλλες ομορφιές που κρύβει το μοναδικό βουνό των Κενταύρων. Να περπατήσουν σε ξεχασμένα μονοπάτια, να ανταμώσουν αφήναν στο χρόνο καμίνια των παλιών καρβουνάδων, να δροσιστούν σε βουνίσιες παγωμένες πηγές, να διαβούν παραδοσιακά καλντερίμια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977252201 – 6973215361.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.