Κερδίστε νέες διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Circo Acquatico» !

Στο Βόλο, από σήμερα το μοναδικό show . Στο χώρο δίπλα από το Εκθεσιακό Κέντρο

Ξεκινά από σήμερα στο Βόλο, η πιο πρωτοποριακή παράσταση των τελευταίων χρόνων! Πρόκειται για το Circo Acquatico, ένα show που θα σας ξεναγήσει στον υπέροχο θαλάσσιο κόσμο!», σύμφωνα με τους διοργανωτές στη χώρα μας.
Το Circo Acquatico γεννήθηκε στην Ισπανία ως Ευρωπαϊκή απάντηση στο “Cirque du Soleil” με μια παράσταση κατάλληλη για όλη την οικογένεια που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να μαγέψει 3.300.000 θεατές σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία και Αυστρία).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε ένα κυκλικό θέατρο-ενυδρείο με περισσότερα από 50.000 λίτρα νερού διηγείται την ιστορία του ένας κλόουν που πέφτει και γλιστράει μέσα στο νερό και βυθίζεται καθώς δεν ξέρει κολύμπι. Από τη στιγμή αυτή αρχίζουν γι’αυτόν διάφορες περιπέτειες, κάποιες δύσκολες, άλλες διασκεδαστικές. Ανακαλύπτει ότι ο υποβρύχιος κόσμος είναι γεμάτος πλάσματα μαγικά που χαρακτηρίζονται από τη δύναμη και την επιδεξιότητά τους. Ο καθένας από αυτούς του προσφέρει καινούριες και μοναδικές γνώσεις κι έτσι ο πρωταγωνιστής ενθουσιασμένος αποφασίζει να επιστρέψει στην επιφάνεια για να τις μοιραστεί με τους ομοίους του.
Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία συναντιούνται δυο αντίθετοι κόσμοι χάρη στην απλότητα των χαρακτήρων οι οποιοι χρησιμοποιούν μια μόνο κοινή γλώσσα: τη γλώσσα της φιλίας. Θα ζήσετε τη μεγάλη περιπέτεια εντός αλλά κι εκτός νερού μαζί με τους χαρακτήρες που θα βρείτε στο Circo Acquatico. Οι καλλιτέχνες με τη δεξιότητα και τις γοητευτικές τους ικανότητες αλλά και με το θάρρος τους θα σας μαγέψουν για ολόκληρες τις 2 ώρες της παράστασης».

Δέκα θεάματα με 50 καλλιτέχνες!
«Φωτισμός, ήχος, μουσική, ηθοποιία, σκηνογραφία, μακιγιάζ και κουστούμια ενώνονται για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη κι ελκυστική παράσταση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 10 θεάματα υψηλού τεχνικού επιπέδου όπως και 50 καλλιτέχνες με έναν κοινό παρονομαστή: την αφοσίωση στην τέχνη τους χάρη στην οποία προσφέρουν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μοναδικότητα σε ολόκληρη την παράσταση.
Κι έτσι, κάτω από τη σκηνή του Circo Acquatico, εκτός από τα παιχνίδια με το νερό και τα ειδικά εφέ, θα μπορέσετε να θαυμάσετε ανθρώπινες πυραμίδες, ζογκλέρ, σειρήνες-ακροβάτες που χάρη στην απίστευτη ευλυγισία τους θα σας μοιάσουν σαν ελατήρια κι ακόμη λαμπερές χορεύτριες, τολμηρές αθλήτριες πάνω σε θορυβώδεις τζετ σκι κι άλλα πολλά.
Και να μην ξεχνάμε τους πρωταγωνιστές του βυθού! Πρώτα απ’όλα είναι η χελώνα, ο αστερίας, ο καρχαρίας, το καβούρι και οι μέδουσες, τα συμπαθητικά χταπόδια, τα ψάρια και ο ιππόκαμπος που προσφέρουν ακόμα περισσότερη ιδιαιτερότητα στο show.
Τo Circo Acquatico, όμως, δεν αποτελεί σκέτη πηγή ψυχαγωγίας καθώς μεταδίδει κι ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικού περιεχομένου που σχετίζεται με το σεβασμό του ανθρώπου προς τη θάλασσα και γενικότερα προς το περιβάλλον. Η πεποίθηση των παραγωγών ότι ο άνθρωπος πρέπει και μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά του προς τη φύση, παρατηρείται μέσα από την εξέλιξη του χαρακτήρα του κλόουν ο οποίος είναι αρχικά κάπως παιδαριώδης και προσπαθεί να ακουμπήσει οτιδήποτε βρίσκει μπροστά του αλλά όταν αναπτύσσει τη σχέση του με τους κατοίκους της θάλασσας αρχίζει να υπερασπίζεται την κληρονομιά αυτή που η Φύση μας χάρισε». Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr. Στο Βόλο, το circo θα βρίσκεται απ΄ τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 26 του μήνα, με δύο παραστάσεις καθημερινά, απόγευμα στις 7 και βράδυ στις 9.15, στο χώρο δίπλα από το Εκθεσιακό Κέντρο Π. Άρεως. Πληροφορίες, τηλ. 6944-086836
Διεκδικήστε 5 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις !!!
Το magnesianews.gr σε συνεργασία με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, μία από τις ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016), μέχρι και τις 12.30 πάλι σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016) στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ CIRCO» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 σήμερα Πέμπτη 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016. Οι νικητές θα απευθυνθούν κατευθείαν με την ταυτότητά τους στο ταμείο του Τσίρκο πριν την αποψινή παράσταση.
Οι χθεσινοί νικητές
Αναδείχθηκαν στο τέλος του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, οι είκοσι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση (μέσα από το magnesianews.gr και το Ράδιο-Ένα) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την πρεμιέρα των παραστάσεων σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016. Οι νικητές Απαραίτητη η χρήση της προσωπικής ταυτότητας.
Οι τυχεροί/ τυχερές, είναι:
1. Σδούγκου Μαρίνα
2. Σαμιωτου Κατερινα
3. ΖΩΗ ΚΟΛΟΡΙΖΟΥ
4. Καφφεσάκης Εμμανουήλ
5. Ιφιγένεια Σκαλίδη
6. ΧΑΔΕΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
7. θΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
9. Αργυρή Σιδερή
10. Σταυρούλα Ντουράκογλου
11. Βασιλική Τέα
12. Παπαθανάσης Απόστολος
13. ΣΕΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ
14. Ζωή Χασιώτη
15. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
16. Κάραφλου Ευφροσύνη
17. ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΖΙΑΝΑΣ
18. Ζαφειριου Θανάσης
19. Φλάμος Ιωάννης
20. Άννα Βουλγαράκη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.