Στο Βόλο η Νατάσα Μποφίλιου

Στις 15 Ιουνίου

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα στο Βοτανικός Live Stage, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν με τη Βαβέλ τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι τρεις τους πρόκειται να συστήσουν τα νέα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου στους θαυμαστές τους ανά την Ελλάδα και να παρουσιάσουν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της πορείας τους, καθώς και επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, δημιουργώντας συνειρμικά μικρές θεματικές ενότητες, σε ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών την σεζόν που μας πέρασε.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και οι δημιουργοί, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος αναφέρουν για τη Βαβελ:

«Η ΒΑΒΕΛ είναι η Ελλάδα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “Ημέρες του Φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας. Σε αυτό μας το εγχείρημα καλωσορίζουμε τον Άγγελο Τριανταφύλλου, που μας άκουσε με υπομονή και ανέλαβε να δώσει στο όραμα μας την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που ζητούσε για να αποκτήσει σώμα, αλλά και μια νέα ομάδα μουσικών που πλάι στους σταθερούς μας συνεργάτες θα ανανεώσει τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας. Στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο».

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί, είναι οι:

15/6/2016 Βόλος Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας
22/6/2016 Θεσσαλονίκη Θέατρο Δάσους
23/6/2016 Γιάννενα Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου
27/6/2016 Υπάτη Λαμίας Τόπος Τεχνών Χώρα
13/7/2016 Έδεσσα Θέατρο Γαβαλιώτισσας
14/7/2016 Λάρισα Κηποθέατρο Αλκαζάρ
9/09/2016 Αθήνα, Θέατρο Πέτρας

Προπώληση εισιτηρίων: Online στο www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 ή στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.