«Το Μαγικό Κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη

Απόψε στις 9 το βράδυ στο ανοικτό θέατρο του Βόλου

Φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, θα ταξιδέψει σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και θα παρουσιάσει στους μικρούς της φίλους «Το μαγικό κλειδί», έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα: Η καρδιά της βασιλοπούλας. Ένα υπέροχο παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη και ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της αγαπημένης δημιουργού μικρών και μεγάλων.
Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου σήμερα Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στις 9 το βράδυ.

Η παράσταση με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, είναι γεμάτη χρώματα, χορούς, υπέροχη μουσική και τραγούδια και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.
«Το Μαγικό Κλειδί», αφού παίχτηκε όλο το χειμώνα στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία, ξεκινάει τώρα μια μεγάλη περιοδεία με σκοπό να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ αγάπη και σεβασμό.
Οι συντελεστές είναι : κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι & επιλογή τραγουδιών από παραδοσιακά της Κάτω Ιταλίας: Ανδρέας Κουλουμπής
Παραγωγή: «Κιβωτός» Γιώργου Φρατζεσκάκη.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ελένη Ζιώγα, Ορέστης Καρύδας, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Γιάννης Νικολάου, Νάντια Μητρούδη, Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθακοπούλου.

Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 27 Ιουνίου 2014 στις 9 το βράδυ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Εισιτηρίων: “Δίαυλος”, Τοπάλη 14, τηλ: 24210-25363, Ώρες και μέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00. Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 18:00-20:30.
Στους χορηγούς επικοινωνίας, το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ 102,5», η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» και το www.magnesianews.gr .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.