Επιστροφή της εκπομπής του Ράδιο Ένα 102,5 «Βιβλίο και Πολιτισμός»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με τη Σοφία Νικολάου

Ο άνεμος άλλαξε και ήρθε ο Σεπτέμβρης και όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής ο Εμπειρίκος «Ο άνεμος όταν φυσά, οι καλαμιές γεμίζουν αυλητρίδες», έτσι θα γεμίσουμε κι εμείς αυλητρίδες στο ραδιόφωνο. Σεπτέμβρης λοιπόν, και επιστρέφουμε με την εκπομπή «Βιβλίο και Πολιτισμός» στα ερτζιανά και το ράδιο Ένα 102,5 συντροφιά με την Σοφία Νικολάου.

Σαλπάρουμε λοιπόν, τώρα που τα μυστικά της θάλασσας ξεχνιούνται στ’ ακρογιάλια για το φετινό ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων με πολλά ενδιαφέροντα βιβλία και συνεντεύξεις ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων για να τρυγήσουμε το νέκταρ της γνώσης, σε μια πόλη που εξακολουθεί να πληγώνεται από τις ηγετικές ομάδες της.

Σε μια πόλη που ο αφρός των ημερών έφερε σημεία και τέρατα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και για να ξορκίσουμε κάθε κακό θα ανοίξουμε την εκπομπή με έναν αγαπημένο στο κοινό του Βόλου αλλά και στο Πανελλήνιο συγγραφέα.

Κοντά μας στην πρώτη εκπομπή ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αγαπημένος λογοτέχνης και φίλος ο Βαγγέλης Αυδίκος για να περπατήσουμε μαζί στα χνάρια της βιβλιοεκδοτικής παραγωγής, στα πεπραγμένα για το χώρο του βιβλίου στην Ελλάδα, αλλά και στα πεπραγμένα του Πανεπιστημίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.