Γεγονός η 22η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα

Μετά από παύση τριών ετών λόγω πανδημίας και μετά από την επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση της Χορωδίας Αγριάς το Σάββατο 13 Μαΐου, με τον «Τελευταίο Ασπασμό»- τη Χορωδιακή Ελεγεία, η Μικτή Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου, ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του Χορωδιακού τραγουδιού την Κυριακή 11 Ιουνίου, με την 22η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς στις 7.00μ.μ..
Προσκαλεσμένες να συμμετάσχουν είναι:

• Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, υπό την διεύθυνση της Ελένης Ζιάκα
• Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Μάτη
• Κοινοτική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Βόλου, υπό την διεύθυνση της Βάγιας Παπαγιαννοπούλου
• Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη
• Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, Δήμου Βόλου, , υπό την διεύθυνση του Νίκου Αδρασκέλα

Η Μικτή Χορωδία Αγριάς ιδρύθηκε το 1995 (τότε Κοινότητα Αγριάς) από μερικά άτομα που αγαπούσαν τη μουσική με την βοήθεια του τότε Κοινοτικού Συμβουλίου και του Προέδρου Νικηφόρου Σκοπελίτη. Πρώτος μαέστρος υπήρξε ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος και από το 1997 ο κ. Βλάσης Μαστρογιάννης, με τον οποίο η Χορωδία συμπορεύτηκε μέχρι τον Απρίλιο του 2019, τότε που οργανώθηκε η τελευταία 21η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς, πριν μας κλείσει μέσα ο covid19.

Η Χορωδία, στο νέο της ξεκίνημα και με την διδασκαλία του νέου μαέστρου της κ. Νίκου Αδρασκέλα, θα τιμήσει σε αυτήν την Χορωδιακή Συνάντηση τον αγαπημένο μας προηγούμενο, μαέστρο Βλάση Μαστρογιάννη, τον γνωστό και καταξιωμένο καθηγητή μουσικής και διευθυντή χορωδιών της περιοχής μας, που τόσα προσέφερε στη Χορωδία.
Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων (6983916665).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.