Η απόλυτη κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στο Βόλο

Στις 29 Ιουνίου στην «Εξωραϊστική»

Η κωμωδία  που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, η παράσταση που δεν χρειάζεται  συστάσεις … Ξανά μαζί το καλοκαίρι του 2021 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.  Για όσους ξέρουν, για όσους θέλουν να θυμηθούν  και για όσους θέλουν να μάθουν.

Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά.  Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο  θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Συντελεστές: Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης , Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και η Μυριέλλα Κουρεντή . Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης. Σκηνογράφος : Νατάσσα Παπαστεργίου. Ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου. Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης. Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης

Βόλος 29 Ιουνίου στην «Εξωραϊστική». Ώρα έναρξης: 20:15 & 22:15. Τιμές εισιτηρίων: 15€, (παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας) 13€ .Προπώληση: 12€. Προπώληση: Cine Εξωραϊστική και Viva.gr.  Ώρα έναρξης: 20:15 & 22:15. Διάρκεια: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα. Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο Ένα και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ.