Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επέστρεψε στον Πτελεό, εκεί που έχασε τον μπαμπά της

Συγκινεί η κόρη του Λαυρέντη.

Ήταν πρωί της 9 Σεπτεμβρίου 2019, όταν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη γενέτειρά του στο Πτελεό Βόλου.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στην οικεία του τραγουδοποιού επιβεβαίωσε τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη σε ηλικία μόλις 63 ετών ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του Μαχαιρίτσα προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή.

Ο Μαχαιρίτσας είχε δώσει συναυλία στην γενέτειρά του και τίποτα δεν πρόδιδε τον μετέπειτα θάνατό του.

Σε δύο μήνες, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την απώλεια του Λαυρέντη κι ένας από τους ανθρώπους που προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουν στην απώλειά του, είναι και η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες πως επιστρέφει στο Πτελεό και άκουγε ένα τραγούδι του πατέρα της που ταίριαζε στη διάθεσή της.

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η τρυφερή photo με τον μπαμπά της και η αφιέρωση
To τραγούδι Χαράζει, έχει θλιμμένο στίχο και θυμίζει πως ο Λαυρέντης έφυγε ξημερώματα.

Οι στίχοι
Χαράζει καινούργιος κόσμος Χαράζει νόστος και κόστος Χαράζει, χαράζουν οι τύψεις Χαράζει η ώρα της θλίψης Χαράζει μακρύς δρόμος πάλι Χαράζει και λέω ψηλά το κεφάλι. Κι ύστερα η μέρα που μένω θυμάται η μέρα που δεν με λυπάται, δεν λυπάται η μέρα στα σκαλιά σου πηγαίνει η μέρα κι ο πόνος βαθαίνει, βαθαίνει η μέρα την πόρτα η σκιά μου διαβαίνει η μέρα που πάλι κοντά σου με φέρνει, με φέρνει. Κι ύστερα βράδυ τα μάτια στραγγίζει Το βράδυ χαμόγελο πάλι γλυκό σου χαρίζει Το βράδυ ξανά σε καινούργιο σεντόνι Το βράδυ που όλα τα σβήνει, τα λιώνει Το βράδυ κι εγώ παραδίνομαι στα δυο σου τα χέρια Το βράδυ στα χέρια μου, τα δυο σου τα χέρια.

Δες το ποστ παρακάτω

Πηγή: https://www.queen.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.