Με επιτυχία η «19η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «19η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς», το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, «σε μια κατάμεστη αίθουσα, συμμετείχαν, η Μικτή Χορωδία Φιλοπρόοδου Μορφωτικού Συλλόγου Καλής Σκύδρας, η Χορωδία Συλλόγου Σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης “ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ”, η Μικτή Χορωδία Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού και η δική μας Μικτή Χορωδία Δ.Ε.Αγριάς-Δ. Βόλου.

Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «19η χορωδιακή συνάντηση –αφιέρωμα στις κυρίες Ιωάννα Μουγογιάννη και Μαρίνα Γαϊτανίδου», που αποτέλεσε ίσως την μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ως σήμερα χορωδιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη μας, το Δ.Σ. του Σωματείου Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δ.Ε.Αγριάς-Δ.Βόλου ευχαριστεί θερμά:

Α. Τον Μαέστρο της Μικτής μας χορωδίας κ.Βλάση Μαστρογιάννη για τη σύλληψη της ιδέας και την έμπνευση του να προσκαλέσουμε και να τα τιμήσουμε τα αξιόλογα χορωδιακά-μουσικά σύνολα που μας πλαισίωσαν και ένωσαν τις φωνές τους για να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις κυρίες-μέλη της χορωδίας που έφυγαν από τη ζωή Ιωάννα Μουγογιάννη και Μαρίνα Γαϊτανίδου. Τον ευχαριστούμε επίσης για την επιμονή του και υπομονή του.
Β. Τους χορωδούς μας για την προσπάθεια και το αξιόλογο αποτέλεσμα που έδωσαν στο κοινό.
Γ. Όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν με κάθε τρόπο να στηθεί με αρτιότητα η εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ.Ιωάννη Μπούκη-«Ζαχαροπλαστείο» και την Εταιρεία ΕΨΑ για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
Δ. Τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς του Δήμου Βόλου: για την υποστήριξή της και για τη αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε με κάθε τρόπο και κάθε ώρα.
Ε. Το Δ.Σ. του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Ιδρύματος.
ΣΤ) Τη κ.Ευαγγελία Σουτραλί υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος για την υποστήριξή της και για τη αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε με κάθε τρόπο και κάθε ώρα..
Ζ)Τους μαέστρους και τα μέλη των χορωδιών της Μικτής Χορωδίας Φιλοπρόοδου Μορφωτικού Συλλόγου Καλής Σκύδρας, της Χορωδίας Συλλόγου Σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης “ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ”, της Μικτής Χορωδίας Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την υπέροχη παρουσία τους και μουσική αρτιότητα στο χώρο της εκδήλωσης,
Η) Όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη θέρμη τους και πλημμύρισαν την αίθουσα του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη κάνοντάς την να δείχνει τόσο μικρή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.