Μεγάλη “απόβαση” του Ναυτικού και φέτος στον Βόλο

Η περίφημη Μπάντα του Π.Ν. απόψε στην πόλη μας

“Απόβαση” του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουμε και φέτος στον Βόλο, αφού σήμερα Τετάρτη 12 Ιούνιου 2019 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη, πλέον, μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που φέτος έχει τίτλο “Ραντεβού στα Sixties” , με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων , όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, με συμβολική είσοδο πέντε ευρώ. (Προπωλήσεις στον Μουσικό Οίκο “Κεχαϊδη” και στο Cafe 4 Εποχές).
Πρόκειται για τη μία από τις τρεις συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής , που θα διοργανωθούν και φέτος σε όλη τη Θεσσαλία, με πρωτοβουλία του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , με την υποστήριξη , για το Βόλο ,της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ.ά.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 40μελούς Μπάντας ΓΕΝ, που θα έλθει στο Βόλο με τους καλύτερους σολίστες της , έχει ο ακούραστος και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ) ,που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια, κατατάσσεται ,πλέον , στις καλύτερες της Ευρωπαϊκής ηπείρου και προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο, διαφημίζοντας την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, μέσα από τη μουσική.
Σολίστ : Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο) , Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) .Χορογραφίες : Βάσω Τηλιοπούλου
Φέτος οι διοργανωτές θα στηρίξουν ευπαθείς ομάδες του Βόλου και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας.
Προπώληση προσκλήσεων-κουπονιών κοινωνικής αλληλεγγύης στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ
1. Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΪΔΗ -28ης Οκτωβρίου 118Α-Τηλεφ. 24210-37891 και
2. Καφέ “4 Εποχές” – Σπ. Σπυρίδη 77- Βόλος , Τηλέφ. 24210-22266).
Πληροφορίες στο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 E-Mail : [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.