Με αινιγματικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αγαπημένος συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης αποκαλύπτει τα πρώτα στοιχεία για το νέο του βιβλίου, που θα αφορά στο Παλαιό Τρίκερι και το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στις 29 Μαρτίου.
Ο ίδιος ωστόσο ανακοινώνει ότι την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα κα θα ακολουθήσει πρόγραμμα παρουσιάσεων και για άλλες πόλεις της χώρας.
«Έχω να σας πω μια ιστορία. Με εξουσιοδότησε η ηρωίδα μου η Αυγή γι’ αυτό θα σας πάρω μαζί μου ως το Παλαιό Τρίκερι, το μοναδικό νησί του Παγασητικού Κόλπου. Δεν είναι πολύ μακριά, απέχει μόλις 8 λεπτά με το θαλάσσιο ταξί από τον Αλογόπορο. Ένα βήμα από το ομώνυμο λιμανάκι συναντάμε το εκκλησάκι του Αη Γιάννη. Το Παλαιό Τρίκερι είναι γεμάτο από αρχαία δέντρα. Από εδώ θα ξεκινήσουμε το οδοιπορικό μας για την καρδιά αυτού του κρυμμένου παραδείσου. Από την τρύπα μιας γέρικης ελιάς, ξεκίνησαν όλα. Σε ένα σημείο σαν κι αυτό η Αναστασία θα ανακαλύψει έναν απρόσμενο θησαυρό. Όχι σαν κι αυτόν που συναντάμε στα όνειρα, αλλά κάποιον που για να τον ανοίξεις χρειάζεται να περάσεις πρώτα από τους πιο δύσκολους εφιάλτες. Η Ιερά Μονή Ευαγγελίστριας που δεν κατοικήθηκε ποτέ από μοναχούς κρύβει στα σπλάχνα της μερικά από τα πιο φριχτά μυστικά του τόπου μας. Ίσως αυτό το μοναστήρι να μην το επισκέφθηκαν ποτέ οι άγγελοι. Ένας τόπος, μια ιστορία που κόβει σαν ξυράφι. Ένα χαμένο τετράδιο, το οποίο έχει να μαρτυρήσει πάρα πολλά…», λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας σε ένα από τα σύντομα βίντεό του δίνοντας μία γεύση για το τι θα διαβάσουν οι αναγνώστες στις σελίδες του νέου του βιβλίου.
Και ακολουθούν κι άλλα βίντεο με άλλες αποκαλύψεις εντείνοντας το ενδιαφέρον των αναγνωστών…





























