Οι νέοι της Δράκειας παρουσιάζουν τον «θησαυρό της Δράκειας»

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο Πορφυρογένειο

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο Πορφυρογένειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγριάς, η ερασιτεχνική ομάδα της Δράκειας παρουσιάζει μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο θησαυρός της Δράκειας».
Πρόκειται για μια παράσταση καθαρής σάτιρας που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο στη Δράκεια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το σενάριο και τους διαλόγους έχουν γράψει η Αθανασία και Αναστασία Λύτρα και σκηνοθετικές συμβουλές δίνει η Τζούντιθ Πάρκερ. Συμμετέχουν η Στέλλα Ζεκιάι στον ρόλο της Πολυξένης, η Αναστασία Λύτρα ως Μαρίκα, αχώριστες φίλες με την Πολυξένη, ο Δημήτρης Μηλιόρδος ως ο εγγονός του αρχιτσέλιγκα Στέργιου, ο Αρίστος Καφετζής του χωριού και η Ελένη Κακονίκου, Σπύρος Κολυμπάσης και Στέλλα Κολυμπάση τρία παιδιά που θα φέρουν την ανατροπή.
Νωρίτερα θα παρουσιαστεί το ημερολόγιο 2024 με θέμα την ντοπιολαλιά της περιοχής, που περιλαμβάνει λέξεις που χρησιμοποιούν οι Δρακειώτες στην καθημερινότητα τους οι οποίες συνδυάστηκαν με ανάλογες φωτογραφίες και συνθέτουν 12 μήνες Δρακειώτικους!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.