Ολοκληρώνεται απόψε η «Ναυτική Εβδομάδα»

Με το «Χορευτικό σεργιάνι στο Βορειοανατολικό Αιγαίο»

Με την Ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και την παρουσία όλων των τοπικών αρχών, αλλά και με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 23 Ιουνίου, για 7η συνεχή επαναδιοργάνωση η «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2023», με περισσότερες συνεργασίες, πλουσιότερο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, και συνέχιση της τιμητικής αναφοράς σε πόλεις και περιοχές της Μεσογείου. Τιμώμενη Μεσογειακή περιοχή είναι η νήσος Ίμβρος.
Σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 21.00, στην Παραλία Βόλου – Χώρος έμπροσθεν Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις με ένα
«ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Από τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΝΗΠΙΩΝ. Επικεφαλής των τμημάτων η ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣΣΑ
Πρόεδρος του Δ.Σ. Χάλαρη Σοφία Δημοτική Σύμβουλος Βόλου
Η «Μαγνήτων Κιβωτός», τιμώντας την προσπάθεια του Δήμου Βόλου στον Κοινωνικό τομέα, εκτιμώντας τη συνεργασία που έχουν και σε πολλούς άλλους τομείς, αφουγκραζόμενη και τις προτιμήσεις του κοινού, προ πάντων όμως θέλοντας να δώσει ένα πνεύμα ανάδειξης της Νεανικής και Μαθητικής δραστηριότητας, κλείνει τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2023», όπως και το 2022 με τα νεανικά τμήματα του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.
Θα επακολουθήσει Παραδοσιακό Νησιώτικο γλέντι, αφιερωμένο στη μουσική παράδοση του Αιγαίου, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι! Θα συνοδεύει η παραδοσιακή ορχήστρα με τους Βολιώτες μουσικούς. Ελεάννα Βαρελά (τραγούδι) Στέφανος Γεωργίου (Βιολί)
Κωνσταντίνος Μούτος (λαούτο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά) .
Στο τέλος, με το κλείσιμο των εκδηλώσεων, ο Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού και Πρόεδρο της «Μαγνήτων Κιβωτού» κ. Ιγνάτιος, θα ανακοινώσει τη επόμενης τιμώμενη Μεσογειακή περιοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.