Παρουσιάζεται το βιβλίο της Προέδρου του ΕΚΔΔΑ Παρασκευής Δραμαλιώτη

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Εκδόσεις Παπαζήση διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Προέδρου του ΕΚΔΔΑ (Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης), δρος Παρασκευής Αντ. Δραμαλιώτη, που τιτλοφορείται «Το επιτελικό κράτος, ρυθμιστική συνοχή και συντονισμός στο κέντρο διακυβέρνησης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, στις 18:00, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Ολύμπου 1, Λάρισα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Μαυρουδής Βορίδης, Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Δημήτριος Κατσαρός, Δικηγόρος και πρ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Απόστολος Ράιδος.
Η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της πρόσκλησης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, καθώς και με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με Covid-19. Η Παρασκευή Αντ. Δραμαλιώτη είναι νομικός, αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και αριστούχος διδάκτωρ Διοικητικής Επιστήμης. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών με ειδίκευση στο Δημόσιο και στο Διεθνές Δίκαιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.