«Παιχνίδια με τον Κλόουν» στην πλατεία του Τρικερίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικέρων, διοργανώνει για τους μικρούς του φίλους την εκδήλωση «Παιχνίδια με τον Κλόουν» στην κεντρική πλατεία του χωριού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, και ώρα 6:00 μμ.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί αφιέρωμα του Συλλόγου στους μαθητές των μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και των επισκεπτών του τόπου, θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016 – 2017.

Σ’ αυτή την εκπαιδευτική εκδήλωση, θα εμφανιστεί γνωστός Κλόουν ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από παιχνίδια, εκπαιδευτικά δρώμενα και τρικ, με την συμμετοχή των παιδιών, με στόχο την ανάπτυξη των δημιουργικών τους δυνατοτήτων αλλά και την διασκέδασή τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν, εκ μέρους του Συλλόγου, δωράκια στα παιδιά που θα συμμετέχουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να φέρουν τα παιδιά τους για να συμμετάσχουν ενεργά στις εκπαιδευτικές δράσεις και να διασκεδάσουν προσφέροντας τα νιάτα και την ζωντάνια τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.