«Tα παιδιά των Άστρων» έρχονται στον Βόλο

Μια παράσταση που «η αστρονομία συναντά τη μουσική»

Ο αστροφυσικός Παύλος Καστανάς, γνωστός απ’ το διαδικτυακό κανάλι «Astronio», και ο μουσικός Γιάννης Ρούσσος, ο άνθρωπος πίσω από το «Science Behind Music», σας προσκαλούν στον Βόλο την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το απόγευμα, στο Lab Art (Πολυχώρος Τσαλαπάτα) σε μια «μοναδική βραδιά που παντρεύει την αστροφυσική με τη μουσική», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην πρόσκληση της παράστασης, με την ονομασία «Τα παιδιά των Άστρων.

«Σαν αστροναύτες, θα ταξιδέψετε στον μαγευτικό κόσμο της αστροφυσικής και των εντυπωσιακών διαστημικών φαινομένων και θα γνωρίσετε τη θέση του ανθρώπου μέσα στο γιγάντιο Σύμπαν.
Παράλληλα, το αστρικό αυτό μάθημα παίρνει τη μορφή συναυλίας διανθισμένης με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια τα οποία αναφέρονται στο διάστημα και στα ουράνια σώματα», αναγράφεται εντός της πρόσκλησης.

Η προπώληση είναι στα 10 ευρώ, ενώ από το ταμείο στα 12 ευρώ. Εισιτήρια διατίθενται μέσω του viva.gr και στον Μουσικό Οίκο «Κεχαϊδης). Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.artontheroad.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.