«Ταξίδι στην παράδοση με κάλαντα και χορούς»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Εορταστικές εκδηλώσεις από το «Ορμίνιο» στην Πορταριά

Εορταστικές εκδηλώσεις προγραμματίζει ο «Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς “Το Ορμίνιο”, με τον τίτλο ΄΄Ταξίδι στην παράδοση των Ελλήνων με κάλαντα και χορούς΄΄.

Όπως τονίζεται στην πρόσκληση, «ένας παππούς αναπολεί το παρελθόν, οι μνήμες ζωντανεύουν και γλυκές μελωδικές φωνές ηχούν, τραγουδούν τα κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα. Η ψυχή αγαλλιάζει το σώμα παίρνει δύναμη, ορθώνεται ο παππούς και μπαίνει στο χορό. Κάλαντα και τραγούδια από Πήλιο, Πελοπόννησο, Μικρά Ασία και Θράκη ζωντανεύουν από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Ορμίνιο΄΄ Πορταριάς.

Μια ιστορία εμπνευσμένη από το βιβλίο ΄΄Παραμυθένια Χριστούγεννα΄΄ της Ευαγγελίας Τσαλαβρέτα.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 26 Δεκ 2016 στις 13:00 στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς, να σας φιλέψουμε γλύκα και ζεστό κρασί και να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Ελληνικών Χριστουγέννων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.