Δράσεις του Συλλόγου «Φίλων Στ. Καζαντζίδη»

«Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη και τα μπάνια του λαού οι φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη
μαζεύτηκαν πάλι στην εστία τους Μακρυνίτσης 136 για να τραγουδήσουν όλοι μαζί
τα αξέχαστα τραγούδια μιας εποχής που πέρασε και μιας γενιάς μετανάστευσης, φτώχειας, πόνου μα και χαράς και ξέγνοιαστων στιγμών».

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου «Φίλων Λαϊκού τραγουδιού Στέλιος Καζαντζίδης» που υπογράφει ο πρόεδρος Στράτος Κουλαυτάκης και τονίζεται ότι «εκεί στο στέκι του συλλόγου εδώ και δώδεκα σχεδόν χρόνια ανταμώνουν οι χαρές, οι λύπες, τα προβλήματα, το τάβλι, το ποδόσφαιρο, το τσιπουράκι, το κρασί, η συζήτηση που τόσο βοηθάει και ο κόσμος του Στέλιου Καζαντζίδη που συνεχίζει να υπάρχει σε εποχές που «ήρθανε χρόνια δύσκολα» που λέει και το τραγούδι.

Αυτόνομα χωρίς βοήθειες από υπουργεία, Δημαρχίες και άλλους φορείς, συνεχίζουν το έργο τους άλλοτε φιλανθρωπικό τώρα επουλωτικό των τραυμάτων της κρίσης.

Ο Στέλιος τραγουδάει «εγώ με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες» και είναι ο ύμνος των φίλων του στον Βόλο και όχι μόνον.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ οι φίλοι του Στέλιου θα μαζευτούν στο στέκι τους για άλλη μια φορά με ζωντανή μουσική και με μεζέδες για να καλέσουν τον Στέλιο στην παρέα τους να τραγουδήσει μαζί το «δεν έλειψες ποτέ από την σκέψη μας, υπάρχεις πάντα μέσα στην καρδιά μας, πλανιέται η φωνή σου στα τραγούδια μας και στα πικρά παράπονα μας».
Επίσης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισθεί εκδρομή στον Αγ. παντελαιήμων Αγιάς στην Μελιβοία και στην Βελίκα. Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε όσο υπάρχουν απλοί , ταπεινοί και τίμιοι άνθρωποι του λαού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.