Επιτέλους, θα αποφασίσουν κάποιοι να συνεργαστούν;

Ο Βόλος, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι οι φορείς του δεν συνεργάζονται. Τα παραδείγματα άπειρα και πρόσφατα δύο:

1. Φιλοξενία προσφύγων. Ο Δήμος Βόλου, αρνείται να συνεργαστεί με την Μητρόπολη, τον Περιφερειάρχη και ενώ μας επισημαίνει ότι γνωρίζει για συνομιλίες κυβερνητικών με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, κανείς εκ των υπευθύνων δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να ρωτήσει τον κ. Σταυριδόπουλο, τι συμβαίνει, αλλά αντ’ αυτού στέλνει έγγραφο στον κ. Βίτσα, θεωρώντας δεδομένο ότι στο λιμάνι θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Ένα τηλέφωνο και μόνο θα αρκούσε για να συνεννοηθούν οι δυο φορείς.

2. Αεροδρόμιο. Διάφοροι εκπρόσωποι φορέων προσπαθούν να συστήσουν τον φορέα Τουριστικής Προβολής, χωρίς να συνεννοούνται ούτε με την Περιφέρεια, ούτε με τον δήμο Βόλου, αλλά ούτε και με τον Αντιπρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, κ. Κώστα Λεβέντη, ο οποίος μαζί με ξενοδόχους συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Σπίρτζη και την υφυπουργό κ. Χρυσοβελώνη, για το αεροδρόμιο. Καλές οι προσπάθειες όλων, αλλά δεν πρέπει τώρα όλοι να βρεθούν και η συνέργεια όλων των φορέων να γίνει πραγματικότητα; Αν αγαπάμε το Βόλο και τη Μαγνησία, θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωπικοί εγωισμοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.