Κατάλαβαν λάθος

Ακούσαμε την κ. Μποντού να λέει στο δημοτικό συμβούλιο ότι απευθύνθηκε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, για το θέμα της Regatta, που διεκδικεί ο Βόλος, για να πάρει την απάντηση ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Λογικό να πιστέψουν, ότι η Περιφέρεια δεν είναι αρωγός, όπως περίμενε ο δήμος να είναι στη διοργάνωση, και ακόμη πιο λογικό να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν μπορεί να διαθέσει η Περιφέρεια κάποια χρήματα για να στηρίξει μια τόσο σημαντική διοργάνωση , που θα έχει οφέλη και στον τουρισμό και στην τοπική ανάπτυξη.

Αν κρίνουμε πάντως από τις δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέας Κολυνδρίνη, στο Ράδιο Ένα 102,5, μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά η κ. Μποντού.

Η κ. Κολυνδρίνη τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης δεν έκλεισε καμία πόρτα, ούτε για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ούτε και της Regatta. Τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν λύνονται από το τηλέφωνο, ανέφερε, «δείχνοντας» τον τρόπο που προφανώς λειτούργησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας προς τον κ. Αγοραστό, τηλεφωνώντας του για να ζητήσει την όποια βοήθεια της Περιφέρειας. Ο κ. Αγοραστός, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη, δεν δήλωσε αντίθετος στο να βοηθήσει, απλά ήταν ξεκάθαρος ότι δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα.

Αυτό που καταλάβαμε πάντως εμείς είναι ότι το θέμα θα ξανασυζητηθεί και ελπίζουμε στην συνεργασία όλων για το καλό της πόλης, του τουρισμού και της οικονομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.