Κατέστρεψε τον Ολυμπιακό Β., να μην καταστρέψει και το Βόλο

Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πιστεύω ότι επειδή αυτή η ομάδα είναι δεκαετίες στην καρδιά γενεών και γενεών φιλάθλων του Ολυμπιακού, θα ξεσηκωθεί και πάλι και θα πετύχει θριάμβους.

Από τα πρώτα χρόνια που ήρθε ο κ. Μπέος στο Βόλο και ανέλαβε τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να πείσουμε τους φιλάθλους ότι μια ομάδα για να είναι υπερήφανη, πρέπει ο ηγέτης της να τιμά το Βόλο και την ιστορία της ομάδας του. Αυτό ο κ. Μπέος μπορεί να το έδειξε με νίκες στα γήπεδα και «θριάμβους», όχι όμως με φίλαθλες πράξεις. Χαίρομαι, που έστω και τώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί ζητούν συγνώμη για την συμπεριφορά του ανθρώπου, τον οποίο ψήφισαν ως δήμαρχο.

Εμένα, δεν με πείραξε ότι φέρθηκαν με τον τρόπο που τους υποδείκνυε ο κ. Μπέος σε βάρος μου. Δεν με πείραξε ότι με έβαλαν στο κάδρο, ως νεκροθάφτη του Ολυμπιακού, ούτε ως λαμόγιο ή καταστροφέα της πόλης, διότι είχα πάντα ήσυχη τη συνείδηση μου και δεν ήμουν ποτέ αυτό που ήθελε να παρουσιάσει ο Μπέος και τα «τσιράκια» του στους συμπολίτες μου.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε για το ποιος ήταν πίσω από την καταστροφή του Ολυμπιακού Βόλου. Αποκαλύφθηκε ποιος ήταν αυτός που υποδέχθηκαν τον Ιούλιο του 2012, μετά την 11μηνη φυλάκιση του με ζητωκραυγές. Ανακάλυψαν οι οπαδοί όλα αυτά που γράψαμε όλη αυτή τη μαύρη περίοδο του Ολυμπιακού. Για τις φραστικές επιθέσεις του, για τους τραμπουκισμούς έξω από τα γραφεία των Austrian Boys, για τις τεράστιες ευθύνες του, που ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο 2011-2012. Όλα αυτά, τα είχαμε γράψει, αλλά όλοι είχαν τότε κλειστά τα αυτιά τους.

Άκουγαν μόνο τα παραμύθια του και έφθασαν στο σημείο να τον ψηφίσουν ως και δήμαρχο. Δεν άκουσαν ότι ήταν φτωχός σε ιδέες. Δεν άκουσαν τίποτα για τον χαρακτήρα του. Δεν άκουσαν ότι είναι υπόδικος, νταής. Δεν διάβασαν το άρθρο μου στη «Μαγνησία», μια μέρα πριν πάμε στις κάλπες, με τον τίτλο «Αυτόν θέλουμε για δήμαρχο;» Δεν διάβασαν «Εμείς οι Βολιώτες, έχουμε πολλές προσδοκίες και θα πρέπει να αποφασίσουμε για το καλύτερο και όχι για το χειρότερο. Ο Βόλος έχει πάτο, ας μην τον πάμε πιο κάτω για ένα καπρίτσιο μας».

Δυστυχώς, δεν με άκουσε η πλειοψηφία του Βολιώτικου λαού. Τώρα, κατέστρεψε τον Ολυμπιακό. Ας μην το αφήσουμε να καταστρέψει και το Βόλο. Είναι για όλα ικανός, μπροστά στην ικανοποίηση του εγωπαθούς χαρακτήρα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.