Μονακό χωρίς σιντριβάνι γίνεται;

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Αχιλλέας Μπέος έχει συνηθίσει να λύνει τις διαφορές του και τα προβλήματά του με συνοπτικές διαδικασίες. Κανένα μπινελίκι, λίγο τσαμπουκά, όλα έρχονται στη θέση τους. Έτσι έχει γίνει και με τους δημοτικούς του συμβούλους οι οποίοι πλέον τον μιμούνται συνεχώς και θεωρούνται πλέον “κλώνοι” του στη συμπεριφορά. Ο κ. Μπέος είναι άνθρωπος με μαθηματικό μυαλό και λύνει γρήγορες εξισώσεις στο μυαλό του προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό το δημόσιο συμφέρον. Εκεί που έλυνε λοιπόν μια τέτοια δύσκολη εξίσωση, σκέφτηκε ότι είναι μεγάλο ζήτημα, μέγιστη προτεραιότητα και λαϊκή απαίτηση των πολιτών να γίνει ανακατασκευή του σιντριβανιού της πλατείας Ελευθερίας.

Έτσι λοιπόν, χωρίς τα προσκόμματα της γραφειοκρατίας και της νομοθεσίας που προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες ακόμη και για ήσσονος σημασίας πράγματα, πήρε μπουλντόζες και πήγε και γκρέμισε το συντριβάνι. Δεν θέλει να χάνει ο άνθρωπος χρόνο σε διαδικασίες όπως τεχνικό δελτίο, εισήγηση από τις υπηρεσίες για τις λεπτομέρειες, συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, λήψη απόφασης. Δρα σαν να μην έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά λες και προσπαθεί να παράγει έργο με καταδρομικές κινήσεις.

Είναι υψίστης σημασίας θέμα το να πολλαπλασιάσει τη δημοφιλία του και τέτοιου είδους έργα το καταφέρνουν. Θέλει να δείξει πόσο μεγαλόπνοα σχέδια έχει για την πόλη. Έλυσε το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και χίλια μύρια προβλήματα που μας ταλάνιζαν σε αυτή την πόλη, για τα οποία φταίνε κατά κύριο λόγο τα δημοσιογραφικά – σκουπίδια που συγκάλυπταν τους προηγούμενους και τα οποία δεν έχουν ακόμη αγκαλιάσει τον οραματιστή ηγέτη Αχιλλέα Μπέο ο οποίος μοχθεί καθημερινά πως θα κάνει το Βόλο Μονακό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.