Οι νέοι πρέπει να προχωρούν και σε έργα Αργύρη Κοπάνα

Αισθάνθηκε την ανάγκη ο αντιπεριφερειάρχης, Αργύρης Κοπάνας, να απαντήσει στα παραπολιτικά σχόλια των ΜΜΕ, για τη συμμετοχή του στον αγώνα της ανάδειξης αρχηγού στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ασφαλώς, ο κ. Κοπάνας έχει κάθε δικαίωμα να επιλέγει ποιον θα υποστηρίξει και μάλιστα έναν νέο άνθρωπο, όπως είναι ο κ. Τζιτζικώστας. Αρκεί όλοι οι νέοι να μην μένουν στα λόγια και να προχωρούν σε έργα, αποδεικνύοντας ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης των πολιτών.
Διαβάστε τι αναφέρει στη δήλωση του ο Αργύρης Κοπάνας : «Μετά τη δημοσίευση στον τοπικό τύπο παραπολιτικών σχολίων που αφορούν το πρόσωπο μου και την υποστήριξή μου στον φίλο και συνάδελφο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Απόστολο Τζιτζικώστα, την οποία από την πρώτη στιγμή εκδήλωσα και δεν έκρυψα, όταν μάλιστα οι μετρήσεις δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για τον Απόστολο, άρα η στήριξή μου από την αρχή δεν εξυπηρετούσε προσωπικές επιδιώξεις, θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση:
«Ο φίλος Απόστολος Τζιτζικώστας δεν κατάφερε να είναι στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, γεγονός που αναμφίβολα στενοχώρησε όλους όσοι είμασταν κοντά του, στη Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα. Κατάφερε, όμως, μαζί με τους συνυποψηφίους του να κινητοποιήσουν 400.000 πολίτες, οι οποίοι έδωσαν δύναμη και προοπτική στην Παράταξη…και αυτό ήταν το κυρίαρχο ζητούμενο! Συγχαρητήρια και στους 4 υποψήφιους! Καλό αγώνα και καλή τύχη στον Βαγγέλη Μειμαράκη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία τους προς τις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου. Από την κορυφαία αυτή διαδικασία ας βγει η Παράταξη δυνατή και μεγάλη για να παλέψει για μια Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου, της ανάπτυξης και της δημιουργίας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της υπερηφάνειας! Το 21% του Απόστολου θα πρεσβεύει πάντα ότι στη ΝΔ οι νέοι μπορούν να συμμετέχουν, να έχουν ρόλο, να έχουν λόγο, ακόμη και να διεκδικούν υψηλές θέσεις στην κομματική ιεραρχία, όπως έκανε με τόλμη ο 38χρονος Απόστολος Τζιτζικώστας, ανοίγοντας έτσι διάπλατα την πόρτα της Παράταξης στη Νέα Γενιά»».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.