Ο Δήμος Βόλου γιατί θέλει να πάρει την Κυριακή την διοίκηση του Ορφανοτροφείου;

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, γιατί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύει η δημοτική αρχή Βόλου για το Ορφανοτροφείο του Βόλου;

Πριν από ένα μήνα, ήθελα να γράψει 200 νέα μέλη, ώστε να βγάλει φίλη προς τη δημοτική αρχή διοίκηση στο Ορφανοτροφείο. Δεν πέρασε το σχέδιο της, διότι δεν γνώριζαν ότι τα νέα μέλη μπορούν να ψηφίσουν μετά από έξι μήνες.
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, έχουν οριστεί οι εκλογές στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου, απ’ όπου θα προκύψει η νέα διοίκηση.

Όπως μαθαίνω, άνθρωποι της δημοτικής αρχής άρχισαν να τηλεφωνούν σε συμπολίτες, που είναι μέλη της Φιλοπτώχου και τους πιέζουν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ., ώστε να τους εκλέξουν και να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία. Η δημοτική αρχή, βάσει του Νόμου, διορίζει δυο μέλη της στο Δ.Σ. της Φιλοπτώχου και μαζί με τους τρεις εκλεγέντες θα αποτελέσουν την διοίκηση. Προς τι όμως ο δήμος Βόλου θέλει να ελέγχει το Ορφανοτροφείο Βόλου; Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει με κάθε διαφάνεια να απαντηθεί άμεσα και πριν τις εκλογές. Γνωρίζει κάτι η δημοτική αρχή που δεν γνωρίζουν τα μέλη του Ορφανοτροφείου ή συμβαίνει κάτι στην διαχείριση ή στο περιουσιολόγιο του ιδρύματος και καλύπτεται; Μόνο με διαφάνεια θα υπάρξει το καλύτερο για το Ορφανοτροφείο. Τα μέλη της Φιλοπτώχου σας προσέξουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.