Ο πανικός Μπέου και της πλειοψηφίας

Σε κρίση βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος και οι άνθρωποί του στο δήμο Βόλου, με την εξέλιξη που πήρε το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου. Η δυναμική του ζητήματος , που αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες μπούμερανγκ για τον Αχιλλέα Μπέο και τους δημοτικούς συμβούλους του, οι οποίοι επί το πλείστον είναι Ολυμπιακοί, δεν συμμαζεύεται με τίποτα και αυτό φάνηκε στις εκπομπές που είχαν την Κυριακή το βράδυ οι «επικοινωνιολόγοι» του, Πέγιος και Γαλάτης μέσω του «Άστρα», οι οποίοι κάτι ψέλλιζαν για ενότητα και άλλα ανέκδοτα, για να γελούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Μουλάς, Μπατζιάκας, Πράττος, Πέγιος, είναι δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπιση του θέματος από τον κ. Μπέο, με αποκορύφωμα το «έργο» που παίχτηκε στο ΕΑΚ την Κυριακή το απόγευμα, εξευτελίζοντας την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού, βάζοντας εννέα παίκτες να παίξουν και παρακαλώντας την ομάδα της Καρδίτσας να μην βάλει άλλα γκολ.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν συγκρατούνται πλέον και μάλιστα λένε «εμείς βγάλαμε τον Μπέο δήμαρχο, εμείς θα τον στείλουμε από εκεί που ήρθε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.