Τέλος η κ. Μορφογιάννη από το ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Επίθεση Μπέου στη Γαλλική γλώσσα

Όλα δείχνουν, ότι η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, η κ. Νατάσα Μορφογιάννη, έχει πέσει στη δυσμένεια του έκπτωτου δημάρχου και θα την παραιτήσει οσονούπω από τη θέση της. Η κ. Μορφογιάννη, όπως μαθαίνω, έχει κατανοήσει πλήρως για ποιον άνθρωπο αγωνίστηκε – κυρίως στη Νέα Ιωνία- για να τον βγάλει δήμαρχο και αυτή την πίκρα της την εξέφρασε σε μια δική της συντροφιά, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και τόσο δική της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε η κ. Μορφογιάννη, είναι όχι ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της, όπου υπερέβαλε εαυτόν, αλλά γιατί δεν υπάκουσε σε κάποιες «εντολές» Μπέου, οι οποίες, κατά την άποψή της, ίσως να την έβαζαν σε περιπέτειες, διότι θα έβαζε την υπογραφή της.
Η κ. Μορφογιάννη, πριν ο κ. Μπέος παραδώσει στον νέο δήμαρχο, κ. Θεοδώρου, δέχθηκε φραστική επίθεση με ακατανόμαστες και σεξιστικές εκφράσεις, που στο άκουσμα τους κοκκινίζει και άνδρας.
Η επίθεση αυτή που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το ποιόν του έκπτωτου δημάρχου, έβαλε και τέλος στην συνεργασία τους.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο κ. Μπέος ετοιμάζει για την προεδρία του ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ την αντιπρόεδρο, κ. Σοφία Χάλαρη, η οποία ήδη άρχισε να ακολουθεί το «θίασο» και να δίνει τα διαπιστευτήρια της καλής και πιστής «ηθοποιού» στον «θιασάρχη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.