Τι έπαθε η Άννα;

Για μια ακόμα φορά εκτυλίχθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο σκηνές απείρου κάλλους, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Α. Βαγενά, σε έξαλλη κατάσταση να έχει έντονο φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Α. Λοβέρδο.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ, την ώρα που στο βήμα ανέβηκε για να τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος. Η κα Βαγενά κατευθύνθηκε προς το έδρανο, όπου καθόταν στη Βουλή ο κ. Λοβέρδος και άρχισε να του μιλά σε πολύ έντονο ύφος. Μάταια προσπαθούσε η αντιπρόεδρος της Βουλής να την ηρεμήσει, ώστε να σταματήσει να φωνάζει και να συνεχίσει την τοποθέτησή του ο κ. Βενιζέλος. “Να σας μαζέψουν”, φέρεται να της φώναξε τότε ο κ.Λοβέρδος, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: “Εσάς να μαζέψουν”.

Αργότερα, η κα Βαγενά ανέβηκε στο βήμα και πριν ολοκληρώσει την ομιλία της έβγαλε από μια τσάντα ένα CD Player και έπαιξε το ηχητικό με την φωνή του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννη την ώρα που έμπαινε το «μαύρο» στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

Κρίμα. Και εμείς περιμέναμε μήπως ακούσουμε το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» που ίσως να ταίριαζε καλύτερα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.