Διαδικτυακή “σύρραξη” υποψηφίων του Μπέου για τις προσλήψεις στο Δημαρχείο

Οι δύο πρώην φίλες και υποψήφιες με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου, Ελένη Γιαννούκου και Κασσιανή Γραμμένου σε παρουσίαση βιβλίου.
Οι ωραίες του ψηφοδελτίου αντάλλαξαν "πυρά" με αφορμή την πρόσληψη της μιας ως ειδικής συνεργάτιδας

Διαδικτυακή σύρραξη μεταξύ υποψηφίων κυριών της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” προκάλεσε το δημοσίευμα του magnesianews.gr για την πρόσληψη της Κασσιανής Γραμμένου ως ειδικής συνεργάτιδάς του σε θέματα τουρισμού. Σε σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση του magnesianews.gr η, εξίσου υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο στις τελευταίες εκλογές, φιλόλογος και life coach στο επάγγελμα Ελένη Γιαννούκου, επικρίνει την επιλογή του δημάρχου Βόλου αλλά και την ίδια κατηγορώντας τους για έλλειψη αξιοκρατίας, ζητώντας να μάθει τα κριτήρια της επιλογής της σε μια θέση ευθύνης και σε ένα τόσο καίριο τομέα της πόλης του Βόλου!

 

Μια πρόσληψη στο Δημαρχείο έμελλε να φέρει σε αντιπαράθεση τις δύο κολλητές φίλες.

Όπως αναφέρει η κα Γιαννούκου:
Η κοπέλα κατάφερε στις εκλογες να πάρει 31 ολόκληρες ψήφους !!! Άξια !!! Τουτέστιν την ψήφισε μαμά , μπαμπάς, αδέρφια, κ μερικά ξαδέλφια συντεκνοι . Σκαρφάλωσε με μανία και ζήλο την κορυφή του πάτου των υποψηφίων, αλλά στο ημίχρονο με μια εντυπωσιακή τριπλα κατάφερε να ξεπεράσει υποψηφίους με χιλιάδες ψήφους που έμειναν εκτός δημοτικών αρμοδιοτήτων ελλείψει προφανών προσόντων !! Τα κριτήρια επιλογής όπως αντιλαμβάνεστε ήταν αυστηρώς αξιοκρατικα !!! Αν και στις μέρες μας τέτοια φαινόμενα προκαλούν και ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη !!

Για να λάβει στη συνέχεια την απάντηση από τη θιγόμενη συνεργάτιδα και φίλη της Κασσιανή Γραμμένου:

Γιαννούκου Ελένη να σου υπενθυμίσω οτι ήμουν υποψήφια σε κοινότητα και συγκεκριμένα στον ανω βόλο ελενη μου! Μηπως να σου υπενθυμίσω τι σημαίνει κοινότητα; Και ποιος εχει δικαίωμα να ψηφίσει; Μαλλον δεν τα θυμάσαι καλά! Πηρα 31 ενω ο δεύτερος στο συμβουλιο ειναι με 43 και ο πρωτος με 62….αρα δεν τα πηγα και τοσο ασχημα…Για κανε ενα refresh στη μνημη σου λοιπον και τοποθετησου εκ νεου! ☺️
Ευχαριστω για τη χολή φιλη μου! ❤️

Ανταπαντώντας η Ελένη Γιαννούκου αναφέρει:

Kassiani Grammenou εγώ θυμάμαι πολύ καλά, ο κόσμος όμως μετά από 2 χρόνια έχει ξεχασει και για αυτό τοποθετήθηκες τωρα. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να γράψω τίποτα εδώ , όμως ο κόσμος από αυτά που σχόλιαζει πραγματικά θέλει να μάθει τα κριτήρια της επιλογής σου σε μια θέση ευθύνης και σε ένα τόσο καίριο τομέα της πόλης του Βόλου και Όχι του τοπικού συμβουλιου του Άνω Βόλου . Καμία χολή , απλά εκπλήσσομαι !

Θέση στο ζήτημα πήρε και ο πρώην γραμματέας του Δήμου Βόλου επί θητείας Αλέκου Βούλγαρη, Γιώργος Κοσμίδης, υπερασπιζόμενος την επιλογή της δημοτικής αρχής Μπέου τονίζοντας ότι:

Είναι λυπηρό να λιθοβολειτε την κοπέλα. Έχει κάθε δικαίωμα ο έκαστοτε Δημαρχος να κάνει την επιλογή των συνεργατών του. Από την στιγμή που η εν λόγω κοπέλα έβαλε υποψηφιότητα και έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση των συμπολιτών της, δικαιούται όπως και οι άλλοι συνυποψηφιοι να προσφέρει σε οποίαδηποτε θέση ευθυνης και αν τοποθετηθεί .Αυτο θα το κρίνει η δημοτική αρχή, αυτή που έβγαλαν οι Βολιώτες.

Με την κα Γιαννούκου να υπεραμύνεται των όσων γράφει τονίζοντας ότι:

Shihan George Kosmidis δεν λιθοβολησαμε κανέναν , γράφουμε τα γεγονότα για να ξέρει ο κόσμος ! Βέβαια , η υπεράσπιση σας είναι πολύ πειστική και συμφωνώ ,η δημοτική αρχή αποφασίζει . Όμως αυτό δεν αναιρει να μιλάμε ελεύθερα με αλήθειες .

Με τον κ. Κοσμίδη να καταλήγει ότι:

…Φυσικά και πρέπει να μιλάμε ελεύθερα. Όμως ας αφήσουμε την κοπέλα να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δόθηκε, δεδομενου ότι εξέθεσε τον εαυτό της στην διαδικασία των εκλογών και εκανε άγωνα για να πάρει τους 31 ψήφους σε μια κοινοτητα του Δήμου. Υπήρξα για 4 χρόνια ειδικός γραμματέας του Δήμου Βολου και γνωριζω την άγωνια και την ψυχικη και σωματική κούραση όλων των υποψηφιων κατά την διάρκεια των εκλογών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.