«Μυρίζει» Μπέο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ

Έντονο το «άρωμα» του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, με τον ίδιο βέβαια να μην κρύβει την εμπλοκή του στην προσπάθεια εδραίωσης της ομάδας στην πόλη του Βόλου. Η ανάρτηση της σύστασης της ΠΑΕ Βόλος στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο αποκάλυψε και τα ονόματα που συμμετέχουν στη διοίκηση της πρώην Πύδνας έως τις 27/10/2018 και είναι οι εξής:

α) Γεώργιο Ραΐδη του Νικολάου και της Ελευθερίας, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας,

β) Αθανάσιο Πάππο του Νικολάου και της Αντωνίας, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας

γ) Χρήστο Γεωργαλή του Ιωάννη και της Μαρίας, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας

δ) Παντελή Παπαεμμανουηλίδη του Παναγιώτη και της Δήμητρας, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας,

ε) Ζήση Κουσιάρη του Κωνσταντίνου και της Μαγδαληνής, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας,

Τα πρόσωπα αυτά βέβαια δεν είναι άγνωστα και συνδέονται άμεσα η έμμεσα με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος ενδεχομένως να έκανε και τις απαραίτητες «συστάσεις» για να εμπλακούν στην διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τρεις υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» στις εκλογές του Μαΐου 2014. Πρόκειται για τον Αθανάσιο (Σάκη) Πάππο, υποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Βόλου που ανήκει στον στενό πυρήνα του Δημάρχου και θεωρείται άνθρωπος «ειδικών αποστολών» μιας και ήταν αυτός που ανέλαβε την προσέγγιση του Αχ.Μπέου με τον εκλιπόντα ραδιοφωνικό παραγωγό Άκη Σαμαρτζή με τη γνωστή δικαστική εξέλιξη, τον Χρήστο Γεωργαλή πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άλλης Μεριάς και τον Παντελή Παπαεμμανουηλίδη υποψήφιο στην Δημοτική Κοινότητα Βόλου ο γιος του οποίου αγωνίζεται στον Βόλος ΝΠΣ. Επίσης συμμετέχουν ο Γιώργος Ραΐδης, εργολάβος σε διάφορα έργα του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ (ορισμένα εκ των οποίων με απευθείας ανάθεση) και παλιός διοικητικός παράγοντας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ο Ζήσης Κουσιαρής πρώην επιχειρηματίας, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο στενό περιβάλλον του Δημάρχου Βόλου.

Ερωτήματα εγείρει όμως και το οικονομικό προφίλ ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στη διοίκηση της ομάδας οι οποίοι ωστόσο μπορεί να μην είναι και οι μέτοχοι της εταιρίας, καθώς δεν αποσαφηνίζεται από ποιον καταβλήθηκε το αρχικό κεφάλαιο που ανέρχεται στις 300.000 ευρώ (10.000 μετοχές των 30 ευρώ). Οι εταίροι ωστόσο, όποιοι και αν είναι αυτοί, θα χρειαστεί να εμφανίσουν ένα στοιχειώδες «πόθεν έσχες» προκειμένου να προχωρήσει η σύσταση και η νόμιμη επικύρωση της ΠΑΕ για την περαιτέρω συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανάρτηση σύστασης της ΠΑΕ Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 147039460000)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.