Το παίζουν…τρελίτσες οι κύριοι της δημοτικής αρχής

Αντί να απολογηθεί η δημοτική αρχή Βόλου, η οποία τη Δευτέρα εξαφανίστηκε από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα απόβλητα της Τριπόλεως, έχει το θράσος, σε ανακοίνωση της, να μιλά για καρτούν δημοτικούς συμβούλους που ευτελίζουν το κορυφαίο πολιτικό και δημοκρατικό όργανο της πόλης και να το φέρουν στο επίπεδο τους, της μιζέριας και του κουτσομπολιού!

Όσο και αν προσπαθεί η δημοτική αρχή να κρύψει τις …μυρωδιές των αποβλήτων εκ Τριπόλεως, δεν θα τα καταφέρει. Όσο και αν προσπαθεί να πείσει τους συμπολίτες με άρες, μάρες, κουκουνάρες, δεν είναι δυνατόν παρά να δείξουν ότι έμειναν χωρίς φύλλο συκής και δεν ντρέπονται.
Την Παρασκευή, στις 2.30 το μεσημέρι, μέσα στο κατακαλόκαιρο, θα γίνει νέα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το μείζον θέμα της πόλης. Ελπίζουμε ότι η πλειοψηφία θα είναι παρούσα και θα δώσει εξηγήσεις για το πώς στις 2 Ιουνίου πήραν απόφαση για αναστολή της εισαγωγής των απορριμμάτων και στις 18 Ιουλίου ξέχασαν να το γράψουν στην απάντηση τους, αλλά το θυμήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα και ανέβασαν την απόφαση τους στη Διαύγεια.

Το κυριότερο όμως που πρέπει να δικαιολογήσουν είναι πως τον Ιανουάριο του 2015 αρνήθηκαν στο Δήμο Τριπόλεως να δεχθούν απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Βόλου και γιατί τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάστηκαν πρόθυμοι στην ιδιωτική εταιρία, ΑΝΣΥ Α.Ε. Όσο για την φασιστική νοοτροπία τους ότι την ατζέντα των θεμάτων της πόλης και της επικαιρότητας την καθορίζουν αυτοί (!), το γράφουμε ευθαρσώς και ας το καταλάβουν. Χούντα είναι, θα περάσει και τότε να δούμε που θα κρυφτούν, όχι μόνο ο «μεγάλος αρχηγός», αλλά όλοι τους πλέον που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις. Αλήθεια, μπορούν να απαντήσουν, όχι ο εξ Καλυβίων προερχόμενος, αλλά οι συμπολίτες μας δημοτικοί σύμβουλοι, πως με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος διασφαλίζουν τα συμφέροντα των Βολιωτών, όταν κουβαλούν απόβλητα στην πόλη από την Τρίπολη;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.