Ανέκρουσε πρύμναν ο Αχιλλέας Μπέος σε αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη

Κατανόησε ότι δεν αποδίδει η τακτική φίμωσής του με αγωγές και μηνύσεις

Όπισθεν ολοταχώς για τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος παραιτήθηκε μέσω του δικηγόρου του από αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του δημοσιογράφου και διευθυντή της εφημερίδας «Μαγνησία» Γιώργου Καρεκλίδη και η οποία είχε προσδιοριστεί σήμερα, για δημοσιεύματα της περιόδου Δεκεμβρίου 2015 – Ιανουαρίου 2016, τότε που ο Ολυμπιακός Βόλου παράπαιε αγωνιστικά και διοικητικά με αποτέλεσμα να αποσυρθεί τελικά από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο σε αργία δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, στράφηκε δικαστικά κατά του δημοσιογράφου για σχόλια που δημοσίευσε στη «Μαγνησία», ζητώντας ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του, το ποσό των 21.000 ευρώ. Επίσης ζητούσε να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να απέχει στο μέλλον από οποιαδήποτε αναφορά που μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητα του ενάγοντος με την απειλή χρηματικής ποινής ποσού 10.000 ευρώ.

Στην αγωγή του μάλιστα ο κ. Μπέος, προκειμένου να αντικρούσει τα δημοσιεύματα, ισχυριζόταν ότι μεταξύ των επιτυχιών που κατέγραψε ο Ολυμπιακός Βόλου κατά τη θητεία του στα διοικητικά της ομάδας, ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! Κάτι που ασφαλώς δεν συνέβη ποτέ.

Ο κ. Μπέος διαπιστώνοντας την μάταιη τακτική του να προσπαθεί να φιμώσει τον Όμιλο Καρεκλίδη φορτώνοντάς μας με μηνύσεις και αγωγές, ανέκρουσε πρύμναν και παραιτήθηκε από ακόμη μία αγωγή κατά δημοσιογράφου. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται να προστεθεί στις παραιτήσεις από αγωγές κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου και του προέδρου του ΟΛΒ Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.