Σκιάθος για όλους: Στα κάγκελα επαγγελματίες και κάτοικοι από τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος

Να κινηθεί η δημοτική αρχή κατά του ΔΕΔΔΗΕ για αποζημιώσεις

Στα …κάγκελα είναι επαγγελματίες και κάτοικοι της Σκιάθου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Σκιάθος για όλους» εξαιτίας των συνεχόμενων διακοπών ρεύματος. Η δημοτική παράταξη με υπόμνημά της ζητά  από την δημοτική αρχή να κινηθεί με ομαδική αγωγή κατά του ΔΕΔΔΗΕ για αποζημιώσεις στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται «Ποιος νοιάζεται…

Ένα ακόμη γεγονός έρχεται να ενισχύσει την γενικευμένη αίσθηση αδιαφορίας για τον τουρισμό και την καθημερινότητα πολιτών και τουριστών.

Οι συνεχόμενες διακοπές ρεύματος έχουν βρει τους επαγγελματίες και πολίτες του νησιού  στα κάγκελα.

Η αδιαφορία για τις επιπτώσεις τέτοιων παρεμβάσεων εν μέσω της τουριστική σεζόν έχει εξοργίσει τους πάντες.  Οι ζημιές είναι ιδιαίτερα μεγάλες σε τρόφιμα και αναλώσιμα. Κατά το παρελθόν έχουμε ανακοινώσει ότι ο Δήμος πρέπει να αποφασίσει την απαγόρευση εργασιών αποκατάστασης δικτύων και παρεμβάσεων από 1η Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου.

Σε σημερινό μας υπόμνημα μας έχουμε ζητήσει από την δημοτική αρχή να κινηθεί με ομαδική αγωγή κατά του ΔΕΔΗΕ για αποζημιώσεις στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Ζητάμε επίσημα και άμεσα την σχετική απόφαση Δημάρχου ώστε να προστατευτούν τα συμφέροντα πολιτών και επαγγελματιών. Συντασσόμαστε με τη δημοτική αρχή σε οποία σχετική απόφαση και αναμένουμε να δούμε αν τελικά νοιάζεται κάποιος για αυτό το τόπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.