Απειλή Μπέου σε Γαργάλα: «Βάλε μυαλό εσύ» (βίντεο)

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου που χαρακτήρισε μπαχαλάκηδες τους διαμαρτυρόμενους πολίτες

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ήταν ο Αχ. Μπέος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν πριν από λίγο απευθυνόμενος στον Κώστα Γαργάλα του είπε “Βάλε μυαλό εσύ” την ώρα που οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες φώναζαν καθώς δεν δίνονταν ο λόγος τους συμβούλους της ΛΑΣ, ενώ ούτε ο Δήμαρχος ούτε κανείς είπαν κουβέντα για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα από τον Β. Ζαχείλα. “Με απειλείς;” φώναξε από τη μεριά του ο Κώστας Γαργάλας απευθυνόμενος στον δήμαρχο Βόλου.

 

Στο 18:20 η απειλή Μπέου στον Κ. Γαργάλα

“Απευθύνομαι σε σας εκεί κάτω ότι εδώ είναι ΔΣ και στους δημοτικούς συμβούλους ξεκινώντας από τον Ριζόπουλο που του ζητάω να συμβάλει να γίνει το δημοτικό συμβούλιο. Δεν υπάρχουν μπράβοι, είναι πολίτες και έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην αίθουσα” είπε ο Αχ. Μπέος όταν ο κόσμος του ζήτησε να αποχωρήσουν οι σεκιούριτι που ήταν σε όλη την αίθουσα.

 

Τότε οι πολίτες φώναζαν με τον Αχ Μπέο να τους αποκαλεί μπαχαλάκηδες. “Μπαχαλάκηδες. Ούτε ντουντούκες, ούτε πανό ούτε αυτό το χάλι”, ενώ όταν εκείνοι είπαν τη λέξη κουκούλα, ο Αχ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά “Κουκούλες εσείς βάζετε και καίτε τα αυτοκίνητα”.

Ο κόσμος έγινε έξαλλος, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν έντονα και ο Αχ. Μπέος είπε στον Θάνο Θεοδώρου να διακόψει και εκείνος από την πλευρά του έλυσε τη συνεδρίαση.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.