“Black Friday” με…βροχές και μειωμένη κίνηση στην αγορά

«Ποντάραμε στο να δουλέψουμε σήμερα», λένε οι καταστηματάρχες, μιλώντας στο magnesianews.gr

«Black Friday» με βροχή, βροντές και ομπρέλες στα χέρια των πολιτών. Αυτή είναι η πρωινή εικόνα και κατάσταση που παρατηρεί κανείς στους δρόμους της πόλης, με το χρώμα του μαύρου να αποτυπώνεται, όχι μόνο στις τιμές, αλλά και στις καιρικές συνθήκες και στην κίνηση της αγοράς. Οι επιχειρηματίες του κλάδου ήδη κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας ξεκίνησαν να πραγματοποιούν «γενναίες» εκπτώσεις στα προϊόντα τους με την κορύφωση της πτώσης  των τιμών να πραγματοποιείται σήμερα. Ο καιρός, όμως, δυστυχώς δεν είναι με το μέρος τους εφόσον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Οι καταστηματάρχες του Βόλου δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία τους, μιλώντας στο magnesianews.gr, τρέφουν, όμως, ελπίδες ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας η κίνηση στην αγορά θα αυξηθεί και ο κόσμος θα εκμεταλλευτεί τις εκπτώσεις που προσφέρουν.

«Σήμερα, περιμέναμε κόσμο»

«Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ καλύτερη και κύλησε πολύ δυναμικά», θα δηλώσει o κ. Γιώργος που διατηρεί επιχείρηση υποδημάτων σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. «Σήμερα, περιμέναμε κόσμο, αλλά λόγω βροχής τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά. Θέλω να πιστεύω ότι η κίνηση στη συνέχεια θα κυλήσει καλύτερα και ότι ο καιρός θα καλυτερεύσει», αναφέρει αισιόδοξα ο επιχειρηματίας.

 

«Ποντάραμε να δουλέψουμε σήμερα»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η κ. Ιωάννα Ζώτου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης-υπόδησης στη οδό Δημητριάδος. Σημειώνει ότι ενώ το πρωί η κίνηση στο κατάστημα ξεκίνησε πολύ καλά, καθώς δεν έβρεχε, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. «Οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν, η βροχή δυνάμωσε και η κίνηση ΄΄κόπηκε΄΄ τελείως. Υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις στο κατάστημα και ευελπιστούμε ότι στην πορεία θα κυλήσει καλύτερα η μέρα», δηλώνει εξίσου αισιόδοξα η κ. Ζώτου, ωστόσο συνέχισε λέγοντας ότι «ο Νοέμβριος με τα νέα μέτρα είναι ένας μήνας ΄΄νεκρός΄΄ με την κίνηση να έχει πέσει μέχρι και 80% και ποντάραμε να δουλέψουμε σήμερα. Δυστυχώς, ο καιρός μας τα χάλασε. Πιστεύω ότι όσοι πελάτες θέλουν να ψωνίσουν θα κατέβουν στην αγορά και θα κάνουν τα ψώνια τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.