Μπουκώρος:Υπαρκτό και έντονο ενδιαφέρον για τις Νηές

Στον Υπ. Ανάπτυξης ο επενδυτής. Αναμένεται η συνεδρίαση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου

Υπαρκτό και έντονο εξακολουθεί να είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις Νηές, όπως σημείωσε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, επισημαίνοντας πως πλέον υπάρχει και η πολιτική στήριξη και το μόνο εμπόδιο που απομένει, είναι η απόφαση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.

Επενδυτικό ενδιαφέρον και στήριξη
για την επένδυση στις Νηές

Αισιόδοξος φάνηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας για την επένδυση στις Νηές, που εδώ και πολλά χρόνια συζητείται, όμως δεν έχει προχωρήσει. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιο σημαντικό όλων είναι πως ο επενδυτής εξακολουθεί και ενδιαφέρεται να επενδύσει στην περιοχή και αυτό το έχει δηλώσει και σε συνάντησή του με τον Υπουργό Ανάπτυξης.
Παράλληλα, θετικό στοιχείο για να προχωρήσει η εν λόγω επένδυση αλλά και εν γένει οι επενδύσεις είναι πως υπάρχει πλέον πολιτική στήριξη. Το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί για τις Νηές, όπως είπε ο κ. Μπουκώρος, είναι η απόφαση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, το οποίο πρέπει να συνεδριάσει άμεσα.
“Πιστεύουμε ότι θα αντιληφθούν και τα μέλη του Συμβουλίου ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα και να επισπευστεί η συνεδρίασή του. Οι επενδύσεις χρειάζονται πολιτική υποστήριξη. Δεν είναι κακό να υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Δεν μας ενδιαφέρουν οι επενδυτές, μας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής.
Τέλος, σχολίασε τη φημολογία που υπήρχε πως ο επενδυτής που ενδιαφέρεται για τις Νηές έχει μεταφέρει την εταιρεία από την Ελλάδα και δεν ενδιαφέρεται για το έργο, λέγοντας πως δεν ισχύει και διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα, καθώς η εν λόγω εταιρεία ξεκινά έργα στην Κοιλάδα της Αργολίδας, κατασκευάζει ένα ξενοδοχείο 500 κλινών στη Τζια και αγόρασε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.